Skolporten lanserar ny hemsida

Den 1 september lanserade Skolporten sin nya hemsida som är både användarvänlig och mer tillgänglig för besökaren.

- Med en uppdaterad och tilltalande design samt nya informationsflöden är sidan snabbare, mer lättnavigerad och mer tilltalande för målgruppen yrkesverksamma inom skolan, säger Frida Rytterström, marknadsansvarig på Skolporten.

Förutom förbättrade funktioner och lättare navigering har Skolporten förnyat sin grafiska profil med en uppdaterad logotyp med grund i Skolportens tidigare blåa färg. Det nya utseendet med ny typografi och nya grafiska element ska göra det lättare att känna igen och särskilja Skolportens olika verksamheter: omvärldsbevakning och fortbildning.

Mycket fokus har lagts på att göra webbplatsen mer användarvänlig och tillgänglig. Ett av målen har varit att den ska förenkla sökandet av nyheter, forskning, fortbildning och förtydliga Skolportens verksamheter genom en tydligare navigering, tydligare formspråk och attraktivare startsida.

Hemsidan har en förbättrad menystruktur och en tydligare sökfunktion. Den nya sökfunktionen gör det enklare för besökaren att hitta bland sidor, nyheter, forskning, fortbildning och mycket mer. Skolporten.se är anpassad för att fungera lika bra i en mobil miljö som via en surfplatta eller dator.

För mer information vänligen kontakta:

Frida Rytterström, marknadsansvarig, tel 072-401 65 25, frida.rytterstrom@skolporten.se

John Miller, pressansvarig, tel 076-321 08 61, john.miller@skolporten.se
 
Om Skolporten
 
 
Presskontakt
 
John Miller

Pressansvarig
john.miller@skolporten.se
076-321 08 61