Nyhetsbrev Juni
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Sommaren kansliet

Snart är det sommar och semester.
Kansliet och inkorgen kommer att vara obemannat följande veckor:
28, 29, 30

Vi hoppas ni får alla en fin sommar.
 
 
Utbildningar Augusti- September

Följande utbildningar som är i slutet av sommaren, början på HT har sista anmälningsdagar antigen 6 eller 13 augusti. Om detta är kurser som du eller någon ledare ska gå så passa på att anmäla dig innan alla går på semester.
 
 
Utbildningar informtion

Inför utbildningar till hösten kan det vara bra att uppdatera lite hur vi Uppsvenska samarbetar med föreningar som värdar.

Vi har samlat ihop och uppdaterat lite information som väsentlig för föreningar som är värdföreningar i Uppsvenskas regi. All information finns på vår hemsida under: Utbildning/ Inför din utbildning
 
Två andra föreningbesök

Vi har under början av juni besökt 2 föreningar i Gävle. Dessa föreningar har ledare som är valda som ledarmöten i Uppsvenskas styrelse.

Du kan läsa mera om besöken här.
 
Dansforum kommentar

I början på Juni hade en förening, Viksjöforsbaletten ett dansforum där Uppsvenska hade planer att besöka. Besöket blev inte av tyvärr. Vi fick en kommentar från dem om hur forumet var.

"Fem dagar i Hälsingland och det känns som ett helt liv och en hel värld! En värld som både är stor och liten på samma gång. Glitter och gummistövlar. Svett och hard work med fantastiska dansare, koreografer och människor från alla delar av världen. Dessutom pågick danspedagogläger med supertrevligt gäng som slet som tusan på dansklasserna... och ett 13+ läger... och filmskapande... och som en underbar marsipanros på tårtan: Dansforum i Viksjöfors. Folkfest, inspiration, gemenskap! En otrolig manifestation för dansens kraft! " 
--Viksjöforsbaletten
 
Gympa forum 2024

I Oktober kommer gympa forum vara i Stcokholms trakten. Mera info kommer. Uppsvenska kommer vara där med redpresentanter och vi hoppas vi kommer ses där.