Hösten har startat på riktigt och utbildningarna är i full fart. Här kommer ett nyhetsbrev för September.
 
Utbildningskalender Hösten 2022

Höstens utbildningskalender uppdateras i och med att utbildningar skappas eller behös flyttas/ ställas in. Vi jobbar på med att få igenom alla kurser vi lagt upp. In och anmäl dig eller dina ledare på din önskade kurs.

OBS. Håll koll på sista anmälningsdatum, för att undvika en sen anmälansavgift på 500 kr.

Du hittar våran utbildningskalender här
 
Kursmaterial + Länkar

Utbildningar pågår och slutförs. Vi vill påmmina alla som är anmälda till en av våra digitala utbildningar eller annat att vara förbredda till kursen startar.

Har du som deltagare inet fått något mail med information, länk eller kod under veckan innan din utbildning startar, hör av dig till oss innan fredagskvällen.

Vi hjälper er snarast möjliga när ni hör av er kring sådan frågor.
 
FÖRELÄSNING JOHAN FALLBY

Den 5:e oktober mellan 18:00-20:00 bjuder RF-SISU Uppland och GF Uppsalaflickorna tillsammans med GF Uppsvenska, Upplands innebandyförbund och Upplands fotbollsförbund in till en kostnadsfri föreläsning med Johan Fallby i Fyrishovs A-hall, Uppsala.


Föreläsningen heter Ledarskap och idrottsföräldraskap. Frågor som lyfts är; Går det att värdera hur viktiga idrottsföräldrar är? Men hur mycket vet du som förälder, egentligen, om hur en sund och utmanande idrottsmiljö ser ut?

Föreläsningen vänder sig lika mycket till dig som är tränare som dig som är idrottsförälder och tar utgångspunkt i Johans bok ”Gör det bättre själv om du kan!”. Du som deltar kommer ha möjlighet att ta del av material som stöd och hjälp i din fortsatta utveckling som ledare och/eller idrottsförälder.

För mer information och anmälan klicka här!
 
Gymnastikens Baskurs -träning och tävling

Den Bas kurs som var tänkt 24-25 sep flyttas om och blir Digital

Kusen som var tänkt att bli av den 24-25 september i Borlänge kommer att flyttas till den 8-9 oktober. I och med flytten kommer den att bli en digital kurs
 
PKTR STEG 1

Parkour/ freeruning kursen som var planera den 3 september i Gävle kommer att flyttas till senare i höst.

Kursen kommer att byta datum då det inte fanns tillräckligt med deltagare till kursstarten. Vi flyttar kursen till senare i höst då efterfrågan på kursen kvarstår.

Nu ser det ut som att nästa tillfälle är klart. Den 4 december i Söderhamn. Anmälan kommer upp snart på utbildningskalendern. 
 
Extra Gymnastikens Ledardskap HT 22

Vi kommer att anordna en extra Gymnastikens Ledarskap kurs nu i höst den 12 November.

Har ni ledare som har gått en Trupp A eller Kvag Basic kurs och ska gå en Kvag1, Mag1 eller någon Trupp B kurs våren 2023, ta nu chansen och fixa Ledarskaps kursen. 

Kursen och anmälan finns här
 
GYM FOR LIFE CHALLANGE 2022

Gym For Life Challenge 2022 kommer att hända i Uppsala den 27 November.
Gym for Life Challenge Sverige är ett uppvisningsevent för alla discipliner inom Svensk Gymnastik, och anordnas av Gymnastikförbundets nationella uppvisningskommitté.

Detta evenet är kostnasfritt!!

Mera info finns på svenskas gymnastik sida.
Utvecklingsprogram - kreativ och nytänkande uppvisning

Utvecklingsprogrammet är ett projekt på ett år. Du som är intresserad av utveckla, bredda uppvisningsgymnastik. kommer att aktivt vara med på nationella och internationella tävlingar.

Detta kan svensk gymnastik vara med och stötta ekonomiskt med återstartstöd.

Mera info finns på svenskas gymnastik sida.