Höstmöten
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Äntligen!
Tack för alla härliga konferensförfrågningar som ramlar in nu - vi är så glada över att efterfrågan att ses i det verkliga livet är så stark!

Vårt främsta tips ju nu, när efterfrågan på möten i september och oktober överstiger kapaciteten, är att vara flexibel med datum. För att ni ska få plats på den mötesplats som passar ert möte bäst är det just flexibilitet som krävs. 
Vi har koll på de skånska mötesplatserna, så kontakta oss så hjälper vi er gärna!

Äntligen Inspirationsdag!
Vi vet att de har varit efterlängtade och därför är vi extra glada över att kunna bjuda in till den första Inspirationsdagen och visningsresan på väldigt länge.
Den 7 oktober är det dags och då bjuder vi på nya Clarion Hotel & Congress Sea U i Helsingborg och nyheter på Torekov Hotell och Hotel Skansen. Missa inte det! Läs mer nedan.

  Varma hälsningar Jimmy & Elin Moritz  
 
Hotel Svea 
Simrishamn

Vilken konferens önskar ni?

Nu kickar vi igång konferenshösten och erbjuder 10% på den totala offerten.
Gäller perioden den 1 okt – 15 dec 2021.

Uppskattar ni nyrenoverade lokaler med den nyaste tekniken? I vår konferensvilla finns en stor lokal för upp till 100 deltagare inkl 4 grupprum. Älskar ni Skånsk mattradition med råvaror från lokala producenter? Önskar ni ha någon aktivitet anpassade för just er? Vill ni sova i sköna sängar och njuta av lugnet och havets brus?
Hotel Sveas konferenser erbjuder återhämtning med inspiration för att förgylla er vardag.

Läs mer om Hotel Svea
 
Hotel Dannegården
Trelleborg

För kreativa möten

Dannegården, Trelleborgs boutiquehotell hälsar dig välkommen till en familjär och inspirerande miljö, för lyckade möten.

Våra nyrenoverade rum & helkaklade badrum, unnar dig det lilla extra. Relaxa i vår bastu eller utomhusjacuzzi. Lokalerna har naturligt ljusinsläpp, projektor & whiteboard.
Våra kockar bjuder på svensk och internationell mat med italiensk touch med mycket kärlek, allt hemgjort.

Läs mer om Hotel Dannegården
 
Inspirationsdag 7 oktober
Torsdag den 7 oktober smäller det! Äntligen kan vi bjuda in till Inspirationsdag!

Då besöker vi Clarion Hotel & Congress Sea U som öppnade tidigare i år. De stoltserar med stora ytor, takpool, takterrass och en restaurang med hawaiiansk och peruansk mat.

Ute på Bjärehalvöns spets ligger Torekov Hotell. Här har hotellrum renoverats, de har byggt ett bastuhus som också fungerar som ett chambre séparée samt en ny Spalounge där du kopplar av i stora sängar med utsikt över poolen.

Systerhotellet Hotel Skansen i Båstad behöver ingen närmare presentation tror jag. Här får vi bland annat besöka deras Rooftop Spa som invigdes förra sommaren. Ett fantastiskt tillskott!

Bokar du möten och konferenser och vill ha inspiration till kommande bokningar är detta en resa för dig.

Läs mer och anmäl dig här
 
Skånska Möten rekommenderar
StilProfil

Trycksaker - Profilkläder - Giveaways - Exponering

Ny webshop!
stilprofil.se


Lakritsfabriken i Ramlösa
 
Sveriges första premiumlakrits - glutenfri och vegansk