Senaste nytt från Gymnastikförbundet
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Nytt program för utomhusträning
 
När allt fler tränar utomhus för att minska smittspridningen av coronaviruset har Gymnastikförbundet i samarbete med Framåt för fler i rörelse tagit fram ett nytt träningsprogram. Programmet kan genomföras nästan var som helst med endast ett fåtal redskap till hjälp.

Ladda ner PDF:en med alla övningar här

Se alla övningar här
 
Barngymnastik - leka och lära samt variera och utmana
 
Roligare än så här blir det inte - maxa rörelseglädjen med Gymnastikförbundets nya kurser!

Barngymnastik – leka och lära riktar sig till ledare för de allra yngsta och Barngymnastik – variera och utmana till ledare för sju år och uppåt. Anmäl dig redan nu inför lansering höstterminen 2020!
 
Ny sökkategori i Projektstödet - Bibehållen verksamhet under Coronarestriktionerna
 
Nu kan din förening löpande söka bidrag till bibehållen verksamhet under Coronarestriktionerna. Vår samarbetspartner Unisport erbjuder utrustning som passar bra för aktiviteter utomhus till rabatterade priser.

Läs mer här
 
Vi genomför nu kurser på distans!
 
Med start i maj fram till slutet av juni genomför vi Gymnastikens baskurs - träning och tävling samt Teori steg 1 på distans via digitala verktyg. Vi tittar också på Teori steg 2, 3, Truppgymnastik Basic, Trampett steg 1 och Tumbling steg 1 för att genomföra på distans; tills Folkhälsomyndighetens rekommendationer ändras.

Håll dig uppdaterad i vår utbildningskalender
 
Nyheter i gymnastikshoppen!
 
Nu lanseras en ny kollektion i Gymnastikshoppen! Kollektionen består av kläder, väskor och skor och är framtagen för den som tydligare vill signalera tillhörigheten till Sverige i internationella gymnastiksammanhang. Passar utmärkt för att skapa ökad samhörighet inom en trupp och likaså till alla som hejar på från läktaren. Detta är en specialkollektion framtagen med Craft där SWEDEN står tydligt tryckt på antingen bröst, rygg eller ben. Färgerna går i blått och gult.

Här beställer ni era Sweden-kläder
 
Följ oss på sociala medier
 
Du följer väl oss på sociala medier? Håll dig uppdaterad på allt som sker inom Svensk Gymnastik!

Facebook
Twitter
Youtube
@svenskgymnastik på Instagram
@gympabubblan på Instagram
LinkedIn
 
Nya erbjudanden från Vera Sport
 
Tjäna pengar till din förening. Sälj Clique träningskläder eller Milano gymnastikdräkter i föreningen.

Läs mer här
 
Stim och livesändning
 
Driver du träning via livesändning och undrar vad som gäller med musiken? Nu har Stim information om hur man gör för att livestreama musik.

Läs mer här
 
Fler tips på utomhusträning
 
Svensk Gymnastik i rörelse - Vår Facebook-grupp som syftar till att föreningar, gymnaster, ledare och tränare kan dela med sig av sina bästa tips på hur de tränar och håller hälsan i topp.

Affischer med övningar - Här kan du ladda ner två affischer med övningar du enkelt kan göra utomhus med hjälp av bänkar, trappor och räcken. Affisch nummer ett och Affisch nummer två. Gillar du gympapåsen i bilderna? Här kan du köpa den i Gymnastikshoppen
 
Senaste nytt och råd om Coronavirus COVID-19
 
Här finner du all information och nyheter kring hur Coronaviruset påverkar Svensk Gymnastik. Informationen på dessa sidor uppdateras löpande.

Läs mer här