Midsommar står för dörren med sill, färsk potatis och möjligen en liten vattenburen nubbe. I dagens Kundklubbsbrev berättar vi bl.a om vårt nya digitala showroom... 
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Till kundmedlem: 
v.25 2019

» Läs mailet online
Kära kundklubbsmedlem!
 
Midsommar står för dörren med sill, färsk potatis och möjligen en liten vattenburen nubbe. Vi anar även jordgubbstårta och små grodorna i gröngräset :)

Om du är osäker på när jordgubbarna är perfekt mogna, så är vårt tips att mäta av kulören. Överrensstämmer den med NCS: S 1580-Y80R, så plocka på och njut :)

I dagens Kundklubbsbrev berättar vi om vårt alldeles nya digitala showroom samt ger dig tips inför valet av huskulörer. 

Varmt välkommen till oss på Samuelssons :)
 
Nytt digitalt showroom!
 
Vi är så glada att vi nu kan presentera vårt alldeles nya digitala Showroom. Här gör vi det enkelt för dig att själv på skärmen färgsätta såväl husfasader som inomhusmiljöer. När du är nöjd med ditt resultat mailar du hela sammanställningen till dej själv. Perfekt att ha med sig till butiken när du kommer in och skall handla.

» Testa vårt nya digitala showroom!
 
Vilken kulör ska vi ha på huset?
 
Hos oss får du råd och förslag som hjälper dig att välja kulörerna du blir nöjd med många år framåt. Men det är inte alltid lätt att välja kulör. Det är mycket som påverkar hur kulörer fungerar på olika hus – omgivningen, hustypen, ljusförhållanden, var du bor i landet, traditioner och till och med lagstiftningen.

Ladda ner broschyren » Färgsätta Trähus. Här får du råd och förslag som hjälper dig att välja kulör. Eller kom in i butiken och hämta ett ex.
Du kan även testa att färgsätta hus i vårt » Digitala Showroom.
 
Tips & Råd!
 
 
Alcro Grovrent
 
Grovrent är ett rengöringsmedel som skonsamt avlägsnar sot, smuts och fett för alla slags ytor utomhus. Kan användas både som underhållsrengöring eller som rengöring innan målning, där då ytan  mattas ned för bästa vidhäftning för nästkommande färglager. Grovrent är biologiskt nedbrytbar.
 
Alg & Mögelfritt
 
Alg & Mögelfritt passar, som ni hör på namnet, utmärkt både som algtvätt och mögeltvätt. Det är ett flytande saneringsmedel för alla sorters ytor utomhus som angripits av mögel eller alger. Innan Alg & Mögelfritt används ska ytan vara rengjord och därefter appliceras.
 
 
Avslutningsvis...
 
Vi uppskattar verkligen att du är kundklubbsmedlem hos oss på Samuelssons och hoppas att du gillar våra nya kundklubbsmail med tips och erbjudanden.
 
Glad midsommar!
 

Hälsar alla vi på Samuelssons Färg & Designhus i Arboga!
Samuelssons Färg & Designhus
Strängen 9, 732 30 Arboga
0589-857 60
fargbutiken@samuelssonsmaleri.se
www.samuelssonsfargdesignhus.se
ww