Seminarie iBVD på Nordbygg, gå igenom ert soriment med oss i monter A06:02
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Boka tid för genomgång av ditt sortiment i RSK-databasen
 
Nästa vecka är den en av branschens stora händelser i Stockholm: Nordbygg. Ni som är där får gärna passa på att hälsa på oss i monter A06:02. Vi kan tillsammans gå igenom ert sortiment och ge tips på vad som evetuellt kan förbättras.

Vill man vara säker på att få en tid så kan man boka tid med oss.Se tillgängliga tider och hur du bokar via denna länk: Boka tid för genomgång
Seminarie iBVD
 
Vi har ett öppet seminarie på Nordbyggscenen där vi kommer att prata om  byggvarudeklaration för installationsprodukter, iBVD och hur man genom branschdatabaserna (RSK-databasen och E-nummerbanken) på ett bra sätt kan ge marknaden information om produkters innehåll- och miljöpåverkan.


Vi kommer också att prata om pågående samarbeten och hur vi tar detta till nästa nivå. För dig som har produkter i RSK-databasen är detta ett bra tillfälle att se hur det kan förenkla ansökan om byggvarubedömning och spara tid.

VVS- och elbranschen har valt väg för att på ett bättre sätt kunna ge marknaden information om innehåll- och miljöpåverkan för byggvaror inom deras segment. Ledorden har varit sakligt, kvalitativt och relevant. Resultatet är en byggvarudeklaration för installationsprodukter, iBVD. Lyssna till representanter från branschleden och hur de arbetar med iBVD och miljöinformation om produkter inom installationssegmentet.

Nordbyggsscenen - EH:10 på onsdagen, kl 13:00.
Installationsbranschens miljöinformation – länk här: Öppet seminarie på Nordbygg