Håll dig uppdaterad om Skånes konferensanläggningar 😀
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Oktober
Vi hjälper dig med dina möten & event på Skånes vackraste mötesplatser - underbara miljöer för stora beslut och större framgångar.
Vi har 24 års erfarenhet av planering och genomförande av stora och små konferenser.

Den här månaden har vi flera härliga tips för dig som bokar möten - både med erbjudanden och inspiration till minnesvärda konferenser och möten. Eller fira framgångar med kollegorna och förena nytta med nöje och boka in årets julfest. Det finns så många bra mötesplatser att välja mellan 

Kontakta oss för för mer information: 040-78810, info@skanskamoten.se

Varma hälsningar Jimmy & Elin Moritz
Månadens tips och erbjudanden
Grand Hôtel Mölle
Mölle
 
“Julbord Deluxe with a view”.

Ett vinnande koncept och kanske Skånes bästa julbord?
Ta chansen och njut av ett julbord med de finaste råvarorna på plats. Allt detta i en fantastisk miljö med Skånes vackraste utsikt!
Första sittning sker fredagen den 22 november.
Läget är magiskt och den perfekta platsen för att bygga teamkänsla i en avslappnad atmosfär. Det finns gott om gratis parkering, personligt värdskap, moderna mötesrum och stort hållbarhetstänk. Stort utbud av aktiviteter både inne och ute.
Våra lokaler rymmer 180 personer och vi har 80 bäddar.
 
The Lodge 
Genarp

Small Meetings – Great Adventures

När ni söker en plats för små, exklusiva möten där stora idéer ska skapas, är The Lodge svaret. Bara ett stenkast från Lund, mitt i naturen, väntar den ro och inspiration ni behöver.

Våra äventyrsguider står redo att ta er med ut på teambuilding – för vi vet att de bästa teamen formas off-grid, tillsammans ute i naturen. Efter dagens äventyr kopplar ni av i vår 38-gradiga infinitypool.

Meetings Less Ordinary, helt enkelt!
 
Utmaningarnas Hus 
Malmö

Vi säljer inte aktiviteter. Vi säljer ökad glädje och gemenskap.

Utmaningarnas Hus har som målsättning att få människor att slappna av, le och glömma vardagslunken i ett par timmar. Vår idé är enkel: Härliga aktiviteter i härlig miljö. En modern konferensanläggning i Malmö som huserar 30 unika uppdrag i sann "escape room" anda. 

Vi hoppas att ni kommer att gilla mixen av seriositet och humor, och känslan av att bli barn på nytt i ett vuxet format.
 
VYN 
Simrishamn
 
Vårt möteskoncept är perfekt för ditt nästa lednings- eller styrelsemöte
Du hittar oss på pittoreska Österlen i Skåne, på en ståtlig före detta gård på en kulle, med fantastisk utsikt över   landskapet och Östersjön. Gårdens 18 hektar mark sträcker sig ända ner till vattnet och ligger inom gång- eller vandringsavstånd till många av områdets fantastiska sevärdheter och äventyr.

På vårt boutiquehotell med 15 rum kan du njuta av en lugn natt – eller två – och utforska allt som Österlen har att erbjuda, i din egen takt.
 
Kullagårdens Wärdshus
Mölle
 
Vi gör konferensen till en upplevelse

Upptäck Kullagårdens Wärdshus – ett charmigt hotell med anor från 1500-talet, beläget i Kullabergs storslagna naturreservat, på Mölle Golfbana och nära Kullens Fyr. 
 
Här, under ledning av Malin och Petter, erbjuds en rofylld och exklusiv mötesmiljö där ni som konferensgäster får vara helt för er själva.
 
Njut av ljusa konferensrum, hemtrevliga hotellrum och en vacker matsal med utsikt över Skälderviken. Avsluta dagen i en skön soffgrupp framför öppen brasa. 
Event - ses vi?

After work och mingel
Scandic Triangeln
Torsdag 3 oktober, kl 15.00-17.45


Kom och besök oss på Scandic Triangeln i Malmö torsdagen den 3 oktober, när eventet "Möten & Upplevelser" går av stapeln.
Vi är en av utsällarna, så kom och prata möten med oss. 

Föranmälan krävs.

Arvid Axland med föreläsningen "Konsten att skapa meningsfulla upplevelser" ger oss viktiga trender med inspirerande exempel och konkreta idéer.

Eventet avslutas med en härlig after work med skön musik, dryck och småplock.
Skånska Möten rekommenderar
Skillspartner Talarbyrå

Behöver du hjälp att hitta rätt föreläsare eller inspiratör?


Vi hjälper dig att hitta bästa lösningen för dig och det event som ska kryddas med energi, kunskap och erfarenhet. Oavsett det gäller inspiration, motivation, ledarskap, teamet, kommunikation, digitalisering & AI, omvärld eller om ni bara behöver skratta tillsammans.
 
Allt från föreläsningar, workshops, utbildningar till kundevent och konferenser.

Boka talare här

Spirit Event

Aktiviteter som sätter guldkant på konferensen


Att hitta rätt aktivitet, något som passar er grupp, oavsett om vi är inne eller ute... Och sen får leverera med vårt fantastiska gäng. Det är något vi brinner för, och älskar att göra!

Vi kommer till er och låter era förutsättningar sätta agendan för en makalös konferensupplevelse!


Boka aktivitet här