Glad sommar önskar SKR
 
Nu är sommaren här och vi på SKR ser tillbaka på en vår full av spännande möten och arbete med att utveckla den kommunala revisionen. Vi har bland annat  genomfört Revisionsdialoger med upp emot 250 förtroendevalda revisorer och ser fram emot att fortsätta möta er på olika platser efter sommaren. 

VI önskar er alla en härlig sommar så ses vi i höst!
 
Nytt kunskapsmaterial om upphandling av sakkunniga
 
Revisorerna i kommuner, regioner och kommunalförbund samt lekmannarevisorer i kommunala aktiebolag ska anlita sakkunniga som utför granskning på deras uppdrag.

Vi har nyligen publicerat ett nytt kunskapsmaterial om upphandling av sakkunniga. Sprid gärna detta till era upphandlare!

Ta del av kunskapsmaterialet
 
Träffa oss på KOMMEK i Malmö 
 
 
KOMMEK 14-15 augusti, Malmö

En av Sveriges största konferenser om kommunal styrning, ledning och ekonomi. SKR kommer att genomföra två seminarier med revisionstema;
- Hur behåller vi förtroendet för revisionen? Revisionens dialog med styrelser och nämnder
- Hur får vi världens bästa verksamhetsrevision? Seminarium med representanter från SKR, Skyrev samt Malmö stad. 

ANMÄLAN KOMMEK

Visionära Arenan 13 augusti

PwC bjuder in till Visionära arenan som hålls hålls traditionsenligt dagen innan KOMMEK i Malmö.
Det är en inspirations- och utbildningsdag som riktar sig till förtroendevalda revisorer i offentlig sektor. Under en eftermiddag och kväll med middag får du ta del av insikter från PwC:s specialister och inbjudna experter. 

LÄS MER OM VISIONÄR ARENA

EYs middag den 14:e augusti
I samband med KOMMEK bjuder EY:s offentliga grupp in till en underhållande kväll den 14 augusti. Syftet är att umgås, utbyta tankar och idéer om viktiga utmaningar inom den offentliga sektorn som välfärdsbrott, IT-säkerhet och kompetensförsörjning ackompanjerat av middag och underhållning i musikens tecken.
 
Mer information om hur du anmäler dig till middagen får du genom att skicka ett mejl till lina.hedlund@se.ey.com.
 
Om nyhetsbrevet
 
Detta nyhetsbrev skickas till revisorer i kommuner och regioner. Nyhetsbrevet vänder sig främst till förtroendevalda revisorer, sakkunniga samt fullmäktige i kommuner och regioner. Brevet skickas även till andra som vill ta del av nyheter inom kommunal revision. Ny prenumeration kan anmälas via vår webbsida. Vill du inte längre ha nyhetsbrevet? Klicka på "Avsluta prenumeration" nedan.
 
Redaktör
Anna Eklöf
anna.eklof@skr.se
08-452 70 00
Sveriges Kommuner och Regioner
www.skr.se