Mässor närmar sig, vi ser fram emot att träffa er!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Mässor närmar sig, vi ser fram emot att träffa er! 
 
IAA Transportation Hannover äger rum den 17:e till 22:e september, och Kinnegrip kommer att ställa ut! År 2022 hade mässan över 130 000 besökare och 87% av dem planerar att besöka även i år. Men innan september kommer vi även att ställa ut på Elmia Lastbil-mässan den 21:a – 24:e augusti. Vi har produkter för alla kommersiella fordonssegment och vi ser fram emot att träffa alla och presentera våra senaste nyheter.
 
Produkter
 
Vi kommer givetvis att fokusera mycket på våra nyheter och du hittar våra produktlösningar både i våra egna montrar och hos våra återförsäljare. För IAA Transportation-mässan kommer du att kunna utforska vårt nya system för det växande segmentet för medelstora kommersiella fordon. Vi kommer också ställa ut vårt kompletta T50-låssystem, såväl som vårt K20-system, inklusive den nya pendellösningen. Och sist, men inte minst, hittar du även våra lösningar för kapellsidor-segmentet, C10-serien och K20 Kinnetop.

Missa inte vår presentation av ett nytt lastsäkerhetssystem på Elmia i Sverige!

Där kommmer vii kommer även ställa ut vårt kompletta T50-låssystem, och du hittar även vårt K20 - system, både pendel och Combo.

Följ oss på sociala medier för att få de senaste uppdateringarna.
 
Vad händer hos Kinnegrip?
 
Ett intensivt arbete pågår för att förbereda allt inför kommande mässor i augusti och september. Som Marknadsansvarig och att få det att fungera effektivt och med ett strålande resultat är Ingrid Eskilsson tillbaka hos oss på Kinnegrip, det är vi glada över.

Vår nya produktchef Andreas Mattsson kommer också att närvara på mässorna. Han har varit på Kinnegrip i en månad nu, men hans erfarenhet av verksamheten går långt tillbaka. Med erfarenhet inom produktion, produktsortiment och som lastbilschaufför är han angelägen om att möta marknaden, kunder och partners för att diskutera alla behov och förväntningar och tillsammans hitta möjligheter att ta vårt sortiment till nästa nivå!
 
Denna månads SÄKERHET
 
Observera att Kinnegrip Sverige kommer att vara stängt vecka 29-31, och Kinnegrip Polen kommer att vara stängt vecka 30-31 för att se till att vi tar hand om oss själva. Det är en viktig del att alla som arbetar på Kinnegrip får en lugn och skön ledighet för att ladda upp, umgås med familj och vänner och komma tillbaka till jobbet med ny energi.