Senaste nytt från Golvkedjans avtalsleverantörer
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Upptäck Airmaster – cirkulärt textilgolv med luftrenade egenskaper
 
AirMaster® är textila plattor med ett patenterat garn som kapslar in findamm och partiklar mycket mer effektivt än andra textila golv. Detta gör luftkvalitén upp till fyra gånger bättre än ett rum med andra textilgolv. Färgpaletten är uppdaterad och de stora möjligheternaatt kombinera färger och strukturer öppnar för kreativitet.

» Läs mer om Tarketts AirMaster® här!
 
Klimatneutrala produkter med 68 % återvunnet material

Bolon har förvandlat industrispill till vävda golv och mattor av högsta kvalitet i 75 år. I år bryter de ny mark med flera spännande materialinnovationer. Från och med nu är alla produkter klimatneutrala och innehåller 68 % återvunnet material.

» Läs mer om Bolons klimatneutrala produkter här!
 
Hållbart – från råmaterial till golvlist!

I dagsläget produceras 100 % av alla våra golvlister i mässing, aluminium och ek i Sverige. Hela vår svenska produktionskedja är ISO-certifierade för både kvalitet och miljö. Tack vare ett samlat hållbarhetsarbete och korta transportvägar har våra svensktillverkade golvlister en väsentlig lägre belastning på miljön.

» Läs mer om Duris hållbara golvlister här!
 
STOP CARPET WASTE med Ege CircleBack

I Europa återvinns endast 1-3 % av mattorna medans resterande hamnar på soptippar eller går upp i rök. Det är dags för en förändring. Vi är stolta över att kunna presentera Ege CircleBack som är ett banbrytande återtagningsprogram för att minimera avfall genom att återvinna och återanvända din använda matta. Du kan välja från 10 av våra mest populära kollektioner, var och en tillverkad av material som vi kan ta tillbaka och återvinna igen, vilket minskar din mattas koldioxidavtryck.

» Läs mer om Ege Circleback här!
 
I vår Integritetspolicy kan du läsa hur vi hanterar personuppgifter - Klicka här!