Senaste nytt från Golvkedjans avtalsleverantörer
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Duri erbjuder det bredaste sortimentet av golvlister i norra Europa
 
Alla golvlister i aluminium och rostfritt stål är svensktillverkade. Hela vår svenska produktionskedja är ISO-certifierade för både kvalitet och miljö. Tack vare ett samlat hållbarhetsarbete och korta transportvägar har våra golvlister en väsentlig lägre belastning på miljön.
 
Ege Carpets lanserar SHE - en hyllning till kvinnan

Med denna kollektion vill designduon Laura och Linnea hylla kvinnliga konstnärer som genom sina verk banat väg för andra kvinnor inom design. Designen härstammar från tolkningar av distinkta mönster skapade av olika vävtekniker, experimentella expressionistiska former eller som kontrast, enkla och grafiska målningar. SHE är tillverkad i 100% ull. Kollektionen finns i sex olika designs i 8 varierande färgställningar.

» Läs mer om Eges kollektion 'SHE' här!
 
Ett nytt kliv har tagits för trägolv som utsätts för medium slitage – från Bona

Bona introducerar Bona Mega EVO® nästa generations 1K vattenburen lack för trägolv, med en ny toppmodern självtvärbindande teknologi, som aktiveras vid applicering. Den är lämplig för trägolv i offentlig miljö som utsätts för medium slitage och för bruk i hemmiljö med kraftigt slitage.

» Läs mer om Bonas 'Bona Mega EVO' här!
 
100% i nivå med KGC nivåsystem!

KGC nivåsystem motverkar fogsprång – på riktigt! Våra populära system "Vite” och "Level”, tillverkas av italienska Raimondi, som levererat kvalitetsverktyg till kakelsättare sedan 70-talet. 

» Läs mer och upptäck vår nya SOS-system här!
 
I vår Integritetspolicy kan du läsa hur vi hanterar personuppgifter - Klicka här!