Tips på konferens i Skåne
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Nyhetsbrev februari
Upplevelser på förbättrade mötesplatser

Våra mötesplatser bli bara bättre och bättre. Några bygger ut för att kunna ta emot ännu fler gäster, andra renoverar för att bli ännu mer attraktiva och de klimatsmarta lösningarna för framtiden ökar.
Vi ser en trend att fler och fler företag inser vikten av ett miljöbyte och värdet av upplevelser i form av aktiviteter - framför allt teambuildning och kick off, och i detta nyhetsbrev finns det fina tips.

Behöver du inspiration och vill besöka unika konferensanläggningar på Österlen?
Ta möjligheten att åka med på nästa Inspirationsresa den 21 mars. Mejla till jimmy@skanskamoten.se för mer information.

Du vet väl om att vi inte bara bokar möten och konferenser utan även hjälper till med mötesrådgivning, bokar föreläsare, aktiviteter och transporter?
Kontakta oss för mer information: 040-78810, info@skanskamoten.se eller gör en förfrågan på vår nya digitala bokningsplattform.

Hälsningar Jimmy & Elin Moritz
Månadens tips och erbjudanden
Svaneholms Slott
Skurup

Ny medlem i Skånska Möten 
 
Med en genuin historia från 1500-talet så välkomnar vi er till en unik konferens på Svaneholms slott.
Naturen har vi nära & utsikten från varje konferensrum är magisk. Svaneholmssjön med fiskemöjligheter eller en härlig båttur & vandringsleder finns till ert förfogande för att få ny energi under er dag hos oss. 
 
Det finns möjlighet att hyra hela anläggningen för privata möten & evenemang.
Norrviken
Båstad 

Konferens och kreativa möten på Norrviken

Boka årets första konferens på Norrvikens trädgårdar, vackert beläget på Bjärehalvön.
Med mötesrum för både små och stora sällskap, erbjuder vi en perfekt plats för effektiva konferenser, kreativa möten och minnesvärda företagsevenemang. Välj ett av våra färdiga konferenspaket eller kontakta oss för att skräddarsy ditt möte efter dina specifika önskemål och behov.
 
 
Bosjökloster Slott
Höör

Kick-off & konferens i hjärtat av Skåne

På historiska Bosjökloster finner ni en inspirerande mötesmiljö i natursköna omgivningar, med omtänksam service och utsökt mat. Genom våra erfarna partners erbjuder vi ett stort urval av trevliga, fartfyllda eller rogivande teambuilding-aktiviteter på slottsområdet.

åra konferensutrustade lokaler passar för upp till 150 personer i sällskapet. Vi utformar dagen för att passa era behov. Välkomna!
 
Hotel Dannegården
Trelleborg

Boutiquehotellet Dannegården
 
Familjära boutiquehotellet Hotel Dannegården erbjuder fri tillgång till pool, bastu, jacuzzi och gratis lokal. Uppge kod feb2024 vid bokning.

Dannegården hjälper till med allt från stans godaste nybryggda kaffe, veckans luncher, för - eftermiddagsfika till det där extra för att göra er konferens minnesvärd. Vad passar väl bättre än att uppleva det italienska köket?
 
Sundsgården hotell & konferens 
Helsingborg

Konferera vid havet!

Upplev en rogivande omgivning ett stenkast från Helsingborg. Med ett trevligt bemötande och god kvalitet skapar vi den konferensupplevelse ni önskar.
Våra fina lokaler och smakupplevelser vid samtliga måltider gör att ni kan fokusera på ert uppdrag.

Välkomna till Sundsgården hotell & konferens
 
Bjärsjölagårds Slott
Sjöbo

Möt våren i hjärtat av Skåne

Snart bjuder Bjärsjölagårds grönskande omgivningar på fina möjligheter att uppleva fantastiska äventyr som för dig och dina kollegor närmare både naturen och varandra. På slottet finns flexibla och säsongsbaserade aktiviteter som kan anpassas efter era behov och önskemål. Kontakta oss på telefon 0415-41290 eller e-post bjarsjolagard@hush.se så att ni kan boka er vårkonferens i historisk slottsmiljö med spännande gastronomi.

Varmt välkomna till Bjärsjölagårds Slott, en plats där nutid möter dåtid!
 
 
Stiftsgården Åkersberg 
Höör

Förena arbete och avkoppling

Upplev den ultimata konferensupplevelsen på Stiftsgården Åkersberg i Höör! Med natursköna omgivningar och moderna lokaler erbjuder vi det perfekta sammanhanget för ert möte. Njut av inspirerande miljö, god mat och avslappnad atmosfär. På Åkersberg förenas arbete och avkoppling när ni samtidigt njuter av naturen utanför.

Välkommen till en plats där framgång och välbefinnande möts - boka nu!
 
Råbylundsgård
Lund 

Möten i en kreativ och lantlig miljö

Råbylunds Gård är en lugn och hemtrevlig plats att mötas på, inbäddad i Råbys mysiga natur strax utanför Lund.
Vi erbjuder både små och stora mötesrum för såväl korta som fler dagar långa möten. Vi är en mindre anläggning med många flexibla lösningar och hög servicekänsla. Omsorgsfullt tillagade måltider serverade i vår gemytliga restaurang med stor terrass ramar in er vistelse här hos oss.
 
Våra vänner
Spirit Event

Aktiviteter som sätter guldkant på konferensen

Att hitta rätt aktivitet, något som passar er grupp, oavsett om vi är inne eller ute... Och sen får leverera med vårt fantastiska gäng. Det är något vi brinner för, och älskar att göra!

Vi kommer till er och låter era förutsättningar sätta agendan för en makalös konferensupplevelse!