Tips på konferens i Skåne
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Nyhetsbrev januari
Nytt år fullt med möjligheter - det kommer bli ett spännande år

Vi hoppas att du har haft sköna dagar med mycket avkoppling och att du är laddad för det nya året. Det är verkligen vi! Det nya året har verkligen startat med en rivstart och det känns som att det kommer att bli ännu ett toppenår.

Vi bokar mer än bara möten & konferenser
Du vet väl att vi inte bara bokar möten och konferenser utan även hjälper till med mötesrådgivning, bokar föreläsare, aktiviteter och transporter? Vi har många duktiga samarbetspartners, och några av dom har vi samlat på vår hemsida
Kontakta oss för mer information: 040-78810, info@skanskamoten.se eller gör en förfrågan på våra nya digitala bokningsplattform

Hälsningar Jimmy & Elin Moritz
 
Månadens tips och erbjudanden
Hotell Continental du Sud
 
Ystad
 

Upptäck mötesplatsen med en touch av Europa – Hotell Continental du Sud!

I vår historiska och anrika miljö skapas kreativa möten som ger avtryck. Ge din verksamhet den gnista den behöver och förvandla företagets utvecklingsdag eller årsmöte till en upplevelse som gör skillnad. Hos oss blir varje konferens en plattform för innovation och framsteg. Ni får en kulinarisk resa i vårt fantastiska Brasserie du Sud som kommer ge dynamik till mötena. Med smidiga tåg- och bussförbindelser precis utanför entrén blir resan mer hållbar och effektiv. Boka din nästa konferens hos oss och låt kreativiteten flöda.
 
Fritiden Hotell & Kongress
Ystad 

Let the tech-talk på Fritiden Hotell & Kongress Ystad

Upptäck det ultimata konferensstället i Ystad där alla våra konferenslokaler är utrustade med touchstyrt system för ljud, skärm och mörkläggning. Vår kongress tar upp till 250 deltagare och kan utformas helt efter era behov. Vår expertis sträcker sig från små till stora möten, där er Personal Planner står till tjänst med all planering. Med smidiga tåg- och bussförbindelser precis utanför entrén blir resan mer hållbar och effektiv. Boka din nästa konferens hos oss där innovation möter bekvämlighet.
 
Råbylunds Gård
Lund

Att mötas på Råbylunds Gård

Råbylunds Gård är en lugn och hemtrevlig plats att mötas på. Vi ligger inbäddad i Råbys mysiga natur, strax utanför Lund.
Här kan man boka in både stora, små, korta och upp till fler dagars möten. Vi är en mindre anläggning med många flexibla lösningar.
Mötesrum finns även att hyra per timme. Ett bra alternativ om man vill kunna kombinera dagen på arbetsplatsen med ett möte iväg.
 
Skånska Möten rekommenderar
Åhus Seaside

Nyhet! Seaside Absolut Home inkl. The Absolut Home Experience

Boka nästa event på nyöppnade Åhus Seaside SPA & Konferens, beläget på stranden i Åhus med utsikt över Hanöbukten. Kombinera konferensen med prisbelönta rundturen The Absolut Home Experience och ta del av ett av Sveriges största varumärkens historia och inspirerande hållbarhetsarbete. Vi är stolta över att varenda droppe kommer från Åhus. En upplevelse som både informerar, underhåller och inspirerar.
 
 
Våra vänner
Spirit Event

Aktiviteter som sätter guldkant på konferensen

Att hitta rätt aktivitet, något som passar er grupp, oavsett om vi är inne eller ute... Och sen får leverera med vårt fantastiska gäng. Det är något vi brinner för, och älskar att göra!

Vi kommer till er och låter era förutsättningar sätta agendan för en makalös konferensupplevelse!