Världens roligaste bransch... På eventmarket hittar du Sveriges artister, föreläsare, festlokaler... ja allt du kan tänkas behöva inför fest eller konferens...
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Härliga fredag!
 
 
Alldeles nyss var det sommar och sol. Å nu står vi här inför en stundande jul. Vad hände? Hela hösten har susat förbi i en rasande fart... men ändå lämnat spår efter sig med massor av aktiviteter. 

Sökportalen Eventmarket har nog likt många andra märkt av rådande läge både i världen och här i Sverige. Vi tycks inta en försiktighet samtidigt som vi gör som Sally, i TV-programmet, en gång sa:

- Man kan inte bromsa sig ur en uppförsbacke!

Å det har verkligen märkts av.
Vi är så glada att mellan 400-500 personer varje dag använder sig av söktjänsten eventmarket.se. Att det skapas mängder av affärskontakter och bokningar varje dag.

Vi växer och får nya medlemmar som berikar sajten och vi är fantastiskt glada över det utbud av branschaktörer som vi kan erbjuda, tack vara ALLA våra medlemmar. TACK!

Men sakta i backarna. Än tar Johnny inte på sej tomtedräkten. 
Nästa vecka kommer vi skicka ut ett mail där vi puffar för vårens fester och konferenser. Och även puffa för alla » Nöjesbiljetter som du hittar inne på eventmarket.

Vi önskar er alla en trevlig helg och en strålande 2:a advent
 
Kram Jennie & Johnny Sterner
 
(Ägare och den dagliga drivkraften bakom eventmarket.se)
Vill du bli medlem? - Kontakta oss!

Eventmarket Svenska AB