Senaste nytt från Golvkedjans avtalsleverantörer!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Ny cirkulär textilgolvskollektion från Tarkett – DESSO & Patricia Urquiola
 
Patricia Urquiola behöver ingen närmare presentation för den som är intresserad av design och den nya kollektionen har fått stor uppmärksamhet. I ett nära samarbete med vårt designteam har hon genom sin skicklighet skapat ett golv med ett mjukt rutmönster och mycket djup. Den visuella effekten blir texturerad
och nästan tredimensionell.

» Läs mer om Tarketts cirkulära textilgolvskollektion - DESSO & Patricia Urquiola här!
 
Ny LVT-kollektion Northern Grain™ med samma rena uttryck som i ljusa trägolv
Ibland är det den enklaste designen som gör det djupaste intrycket. Det gäller även våra golv. Northern Grain™ har en ljus, lätt design som hyllar det enkla, rena uttrycket i ljusa trägolv. Bjud in ljuset med lätta, vitlaserade, beigetonade eller cremé-färgade nyanser eller välj en något djupare ton i varmt brunt eller grått.

» Läs mer om Northern Grain™ här!
 
Väntan är över – lägg tätskikt redan vid 95% relativ fuktighet
Långa torktider och svår planering. Eller dyra lösningar som är sämre för miljön. Känner du igen dilemmat? Vi har goda nyheter. Som ett resultat av vårt kontinuerliga utvecklingsarbete kan du nu montera tätskikt på betongunderlag redan vid 95 procent relativ fuktighet.

» Läs mer om Webers våtrumssystem här!
 
Skyddslösningar genom hela bygget
Varje byggprocess har sina kritiska punkter. Genom att skydda material och ytor genom hela bygget kan du minska spill, svinn och skador på vägen — och spara pengar, tid och miljö.

» Läs mer om Teccas skyddslösningar här!
 
I vår Integritetspolicy kan du läsa hur vi hanterar personuppgifter - Klicka här!