Tips från vännerna på Skånska Möten
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Skånska Möten blir digitala!
Äntligen kan vi berätta att vi har vår stora nyhet på plats!
Vi har precis lanserat den största satsningen i Skånska Mötens historia - Skånska Mötens Plattform.
Här har vi samlat allt som har med förfrågningar att göra: mötesanläggningar, aktiviteter och transporter till inbjudan och deltagarhantering. Allt för att göra bokningen ännu smidigare.

Vem är du - "kan själv" eller "hjälp mig"?

"Kan själv" - Här kan du som vill sköta dina förfrågningar, bokningar, inbjudningar och deltagarhantering göra allt själv. Det är din tid att glänsa, jämföra olika hotell för att boka det som passar dig bäst.

"Hjälp mig" - För dig som vill ha vår experthjälp så finns så klart den möjligheten kvar. Vi hjälper dig med förfrågan och väljer ut de mötesanläggningar som passar bäst för era behov. 

Läs mer här

Stort tack för att du bokar konferens i Skåne - du är viktig för oss!

Här bjuder vi på härlig julinspiration och annat smått och gott från några av våra utvalda mötesanläggningar. Självklart kan du även boka dessa i Skånska Mötens Plattform.

 
Hälsningar Elin & Jimmy 
Mötesexperterna på Skånska Möten
 
Månadens tips och erbjudanden
Grand Hotel 
Lund

Julbordskonferens på Grand

Vi uppgraderar din konferenslunch till hotellets grandiosa julbord utan extra kostnad (gäller mellan den 24 nov. och 23 dec.).

Grands berömda julbord serveras i magisk miljö och är tillagat med mycket kärlek och tradition. Erbjudandet gäller på utvalda datum i samband med ett hel- eller halvdagsmöte.

Elisefarm
Höör
 
Njut av julen i härlig herrgårdsmiljö
 
På vårt julbord hittar ni ett stort urval av egna inlagda sillar och lax som vi röker själva på Elisefarm. Skinkor och korvar från både nöt, vilt och gris med smakrika tillbehör. Varma rätter som bland annat kalvköttbullar, revben och Janssons frestelse. Vi serverar såklart våra hembakade bröd med julens alla ostar och avslutar kvällen med sötsaker.

Pris per person: 620 kr ex. moms
Kombinera julbordet med en hel- eller halvdagskonferens.
 
Vi ser fram emot att få hälsa er välkomna, små som stora sällskap upp till 170 personer!
 
För mer information och bokning, kontakta oss på info@elisefarm.se
 
Råbylunds Gård 
Lund

Att mötas på Råbylunds Gård

Råbylunds Gård är en lugn och hemtrevlig plats att mötas på. Vi ligger inbäddad i Råbys mysiga natur, strax utanför Lund.

Här kan man boka in både stora, små, korta och upp till fler dagars möten. Vi är en mindre anläggning med många flexibla lösningar.

Mötesrum finns även att hyra per timme. Ett bra alternativ om man vill kunna kombinera dagen på arbetsplatsen med ett möte iväg.
 
Kiviks Hotell Konferens och Spa
Kivik

Boka konferens med spakänsla!

Vår höga service, utsikt, mat och miljö gör det lätt att både landa i nuet och fokusera på framtiden.

Nu har vi dessutom ett skönt erbjudande för er som bokar helpensionskonferens i januari–mars 2024. Boka senast 15 december och uppge koden ”Skånska Möten Spa” så får ni tillgång till vårt spa på köpet. Begränsat antal platser, så först till kvarn!

Spavarmt välkomna!
 
 
Bjärsjölagårds Slott
Sjöbo

Julbord i stämningsfull slottsmiljö

Samla kollegorna, runda av året som gått och ladda inför det nya. På slottet kombinerar ni årets sista möte med teambuildingaktiviteter och julens traditionsenliga smaker.

Efter vistelsen på slottet har ni garanterat gemensamma minnen att blicka tillbaka på när ni samlas igen på det nya året.

Välkomna till Bjärsjölagårds Slott, en plats där nutid möter dåtid!
 
Grand Hôtel Mölle
Mölle

Konferens 70 meter över havet

Januari till mars är en utmärkt tid att boka en kick-off eller konferens på Grand Hôtel i Mölle som ligger 70 meter över havet. Här hittar du en mer avkopplad, prisvärd och kreativ miljö för ditt evenemang. Eftersom det är färre turister kan du förvänta dig mindre trängsel i området runt Grand Hotel, vilket kan skapa en mer exklusiv känsla för din kick-off eller konferens. Och vem vill inte äga ett hotell för en dag.

Passa på att boka Chef´s Grand Table, en kulinarisk resa med en spännande 7-rätters gourmetmåltid med Jacobs utvalda viner.
 
 
Månadens tips Hovs Hallar
Hotell & Restaurang
Hovs Hallar 

Båstad

Boka er nästa konferens på vackra Hovs Hallar

Här kan ni konferera i en natur skapad av sol, vind och vatten. Vårt hotell är beläget mitt i naturreservatet med samma namn där vackra vyer är oemotståndliga och precis utanför dörren. Vyerna får du från de flesta av våra lokaler, restaurangen samt vissa av våra hotellrum.
Vi har moderna och anpassade lokaler för upp till 100 personer. Totalt har vi fem konferenslokaler i olika storlekar.
Ni har möjlighet att kombinera er konferens med övernattning på hotellet om så önskas. Ett möte hos oss kombinerar det effektiva arbetet med underbar natur. Vi har även möjlighet att erbjuda en underbar guidad vandringstur som sammanför gruppen och ger ett trevligt minne att prata om kollegor emellan.
Vi önskar dig och ditt företag hjärtligt välkommen till oss på Hotell & Restaurang Hovs Hallar
 
Skånska Möten rekommenderar
Spirit Event

Aktiviteter som sätter guldkant på konferensen

Att hitta rätt aktivitet, något som passar er grupp, oavsett om vi är inne eller ute... Och sen får leverera med vårt fantastiska gäng. Det är något vi brinner för, och älskar att göra!

Vi kommer till er och
låter era förutsättningar sätta agendan för en makalös konferensupplevelse!


www.spiritevent.se




 
Lakritsfabriken i Ramlösa
 
Lakritsprovning och butik


Efterfrågan på kvalitetslakrits är enorm och på våra lakritsprovningar får du möjlighet att lära dig mer om lakritsens historia, var den växer och hur den tillverkas. Detta samtidigt som du smakar dig igenom vårt sortiment från lakritsrot till färdig produkt.
Vi kommer till ert företag eller er konferens.
Besök också vår butik i Helsingborg!
 
UpZone

Äventyrspark i Ängelholm och mobila aktiviteter

Testa en ny konferensaktivitet. 
Hackathon är en spänningsfylld aktivitet som testar era förmågor och om ni har vad som krävs för att bli skickliga hackare. Ni ställs inför svåra utmaningar, tankenötter och pussel som kräver strategi, samarbete och logiskt tänkande. De bästa lagen avancerar till final varifrån endast ett lag antas till den Kungliga Hackademin!

upzone.se