Imorgon, den 4 oktober firar hela Sverige Kanelbullens-Dag. Låt oss få bjuda på bästa recepten...
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Hej, Jennie här!
Låt oss ladda inför KanelbullensDag
 
 
För några minuter släpper vi taget om event- & mötesbranschens sökportal. Om kommande event- och konferensleverantörer. Om shower & nöjesbiljetter... Låt oss nu bara fokusera på Kanelbullar i alla dess former :)

Imorgon, den 4 oktober firar hela Sverige Kanelbullens-Dag.

Lite kuriosa... Jag Jennie, vd och den dagliga drivkraften bakom  Eventmarket.se, bakade mej till en semifinalplats i TV4's program Hela Sverige Bakar 2021. Så nu vill jag bjuda er på mitt allra bästa recept på Kanelbullar.

Och längre ner på sidan hittar du även recept på kanelbulleglass, kanelbullesnittar, Kanelbullemuffins och mina helt egna Kanelbulle-Praliner...
Låt mej få bjuda på mitt allra bästa recept på
» Kanelbullar
 

Lite kuriosa om Kanelbullensdag...
Kanelbullensdag instiftades 1999 av Hembakningsrådet i samband med att de firade sitt 40-års jubileum sen de startade. De ville hylla den stora hembakartraditionen genom att lyfta fram ett älskat bakverk. Dessutom ville dom skapa en tradition som alla kan delta i. Höstens skördetid innebar ju högsäsong för bakning i svenska hem och Kanelbullar till fikat är en del av vår svenska mat/brödkultur. Även om Kanelbullens dag instiftades 1999 så började man baka Kanelbullar redan runt år 1920, då det efter kriget blev enklare att komma åt ingredienser. Firandet den 4 oktober har blivit mycket populärt och dagen finns inskriven i flera svenska almanackor, men fenomenet har även spridit sig utomlands.

Imorgon smäller det alltså!
Visste du att man beräknar att det kommer säljas ca 7 miljoner kanelbullar imorgon. Och därtill säkert lika många hembakade.

Vi önskar er en fantastisk Kanelbullensdag!
 
Kram Jennie & Johnny Sterner
 
(Ägare och den dagliga drivkraften bakom eventmarket.se)
Vill du bli medlem? - Kontakta oss!

Eventmarket Svenska AB