Världens roligaste bransch... Parneviks Stipendium... och nöjesbiljetter till föreställningar, shower och musikaler...
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Härliga onsdag
- eller ska vi säga lill-lördag!
 
 
I morse besökte vi ett inspirerande företags-frukostmöte i vår lilla fina stad Arboga. En som gästade 'Soffan' var en sprudlande Anna Wallén, som jobbar i besöksnäringens egen branschorganisation Visita. Hon presenterade sej med namn, tätt följt av:
- Ja jobbar i världens roligaste bransch.

Hon talade varmt om vikten av mänskliga möten. Och beskrev bl.a med stolthet hur branschens aktörer, som drabbades mycket hårt under pendemin, likt förbaskat hittade kreativa lösningar för att överleva. Hon var närmast säker på att ingen annan bransch skulle klara av situationen lika bra.

Igenkänningsfaktorn är stor och vi känner oss sååå glada och tacksamma att även vi tillhör denna bransch. För Eventmarkets del kan vi förutom besöksnäringens event- & mötesanläggningar även addera hela underhållningsbranschen, mästerliga föreläsare, fantastiska aktivitetsarrangörer, ovärdeliga kringtjänster som bord & stolar, partytält och scenteknik...

Vi instämmer! Vi jobbar verkligen i världens roligaste bransch!
Hatten av för alla våra branschmedlemmar och likaså alla som dagligen använder sökportalen Eventmarket.se. Ni är bäst!
Stort grattis ...
 

En liten fågel viskade oss att Bosse Parnevik nyligen delade ut sitt årliga 'PARNEVIKSTIPENDIUM 2023' under Svensk Revy festival SM, till en av Eventmarkets medlemmar. Vi säger stort grattis till skådespelaren & imitatören Anders Mårtensson som var den lycklige.

Stipendiet har sedan 1988 årligen delats ut och har motiveringen: ”Stödja person eller grupp som på ett särskilt sätt bidragit till den svenska revykonstens bevarande och förnyelse och som dokumenterat en vilja att vidareutveckla sig inom sin genre.”

» Till Anders Mårtenssons profilsida
På Eventmarket hittar du inte bara artister, festlokaler, föreläsare och arrangörer.... Här hittar du även bokningsbara nöjesbiljetter till shower, musikaler och föreställningar...
» Till Biljetter

Löven på träden börjar gulna och vi smyger in i en färgstark höst. Nästa vecka komer vi fokusera lite extra på sajtens föreläsare... och även på Kanelbullensdag! Håll utkik :)
 
Kram Jennie & Johnny Sterner
 
(Ägare och den dagliga drivkraften bakom eventmarket.se)
Vill du bli medlem? - Kontakta oss!

Eventmarket Svenska AB