Ny trendspaning pekar på kontorsfester och positiv get-together för företagens personal...
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Härliga fredag!!
 
 
Jisses vad dagarna springer på. Sommar blev höst. Tisha blev jacka. Måndag blev fredag...
Veckan på eventmarket har som vanligt bjudit på en massa härliga kundkontakter. Ett helt gäng medlemmar har valt att förlänga sina medlemskap och kommer därmed vara synliga på sajten ytterligare ett år från nu. 

Kram på er säger vi bl.a till Hammarö Ljud, Partytrubaduren Daniel Fridström, Mötesanläggningen ute i skärgåden Söderarm, Evexxum, Mordmysterium, magikern Oliver HäggblomIlmonte och ännu fler.

Vi säger även varmt välkomna till veckans helt nya medlemmar; Eldartisten Emil Åkesson, Restaurang Ågården och eventsäkerhetsföretaget MAJOSEC.
Trendspaning...
 

När vi känner av pulsen på branschen så anar vi en ny trend. Vi kan kalla det 'Kontorsfester' eller kanske AfterWork 2.0.

Under pandemin började många jobba hemifrån, vilket har blivit lite av det nya normala. När man tidigare träffade kollegor runt kaffeapparaten så byggde man en viktig social gemenskap, bara av att jobba under samma tak.

Nu tappas den viktiga pusselbiten, varpå företagen behöver skapa dessa möten på ett nytt sätt. Det sker ofta på egna kontoret. Med förhållandevis enkla medel. Men ack så viktigt. Personalen bjuds in för en 'get-together' där det bjuds på lite mat... kanske något musikaliskt.... en rolig aktivitet som bygger på teamkänsla...

Det är här Eventmarket kommer in!
I sökportalen får du direktkontakter med mängder av tex:
Partytrubadurer
Magiker
MusikQuiz
Lär er dansa tango
Lek, tävlingar & uppdrag
och mycket mer...

Ja ni ser. På eventmarket hittar allt du kan tänkas behöva inför ett mänskligt möte! Alltid direktkontakter. Helt gratis att använda.

Dax att önskar er alla en trevlig helg. Vi ses nästa vecka eller precis närsomhelst world wide webb!
 
Kram Jennie & Johnny Sterner
 
(Ägare och den dagliga drivkraften bakom eventmarket.se)
Vill du bli medlem? - Kontakta oss!

Eventmarket Svenska AB