Nu ingår även integration i våra webbsändningar 
 
Fredag den 22 september sänds höstens första Aktuell information från SKR, med nyhter inom arbetsmarknad, ekonomiskt bistånd och Komvux. En nyhet är att nu ingår även ämnet integration i dessa sändningar. I programmet medverkar bland annat Beredskapslyftet och Konsumentverket. Vi kommer även att ta upp höstbudgeten utifrån nämnda områden.
Anmäl dig för att prenumerera på webbsändningarna
 
Mer från SKR
 
Sista chansen att söka statsbidrag för stimulans av sfi 2023
Kommunerna får nu erbjuda personer från Ukraina som omfattas av massflyktsdirektivet utbildning i svenska för invandrare (sfi). Det finns ett statsbidrag att söka för denna utbildning. SKR vill uppmärksamma huvudmännen för komvux på att det är sista dagen idag att söka detta.
Statsbidrag för stimulans av sfi 2023
 
Konferenser
 
 
Arbetsmarknads- och näringslivsdagarna 5-6 oktober
Det finns några få platser kvar till årets Arbetsmarknads- och näringslivsdagar som kommer att genomföras 5-6 oktober på Uppsala Konsert och Kongress (UKK). 
Program och anmälan
Komvuxkonferens den 28 november
Konferensen kommer att ta upp olika aktuella ämnen för komvux och sändas digitalt. Med på konferensen finns bland andra statssekreterare Erik Scheller som kommer att berätta om regeringens planer för komvux.
Program och anmälan
 
Om arbete och integration
 
 
Nyhetsbrevet Arbete och integration kommer ut cirka en gång i månaden. Brevet vänder sig till dig som arbetar med frågor som rör arbetsmarknad, integration, Komvux eller ekonomiskt bistånd inom en kommun. Kom gärna med tips på ämnen, synpunkter eller frågor kring innehållet.
Sveriges Kommuner och Regioner
www.skr.se