NX1K - Nästa generations batteriteknik!
 
Upptäck nästa steg i Numatics litiumserie - NX1K. Litiumserien har nu utökats och består av maskiner med tankstorlekar från 40 liter till 80 liter.

Till skillnad från blybatterier tillåter NX1K-seriens litiumbatterier Charge Technology vilket ger en helt flexibel laddning. Snabbladdningsfunktionen gör att du kan använda din maskin när du behöver, oavsett hur mycket den är laddad. Ett litiumbatteri håller fyra gånger längre tid än ett blybatteri.
Sparar pengar
 
Att investera i litium jämfört med rutinmässigt byte av blybatterier och servicekostnader ger en positiv avkasning över hela NX1K-serien, vilket i sin tur sparar pengar!
Längre drifttid
 
NX1K-serien erbjuder en ökad drifttid med upp till 44%.
3 års garanti
 
NX1K-serien är en av de säkraste batteriplattformerna på marknaden och levererar över 4000 laddningscykler. För att göra det ännu säkrare lämnar Numatic 3 års garanti på batterierna.
NX1K Kommer inom kort!
NYHET - Dammsugare PPR170
 
En professionell, kraftfull och mångsidig arbetshäst, full av innovativa funktioner för den tuffaste rengöringen. Inkluderar tuff stötfångare för vägg- och dörrskydd, stora bakhjul för enkel transport och en professionell verktygshållare.

Finns både med Tritex- och Hepafilter!

Vikur Städväska 20% rabatt
 
En gedigen städväska med hjul och draghandtag. Städväskan är väl tilltagen med plats för allt som kan tänkas behövas så som fack för skaft, moppar, trasor och hinkar.

Den perfekta lösningen för platser där städvagn inte får plats!
Activa BIO - NU Svanenmärkt + 20% rabatt
 
Activa BIO är en produktserie som innehåller mikroorganismer. De goda bakterierna (mikroorganismerna) fortsätter att bryta ner smuts och lukt efter att städningen är klar, vilket gör produkterna betydligt effektivare än traditionella rengöringsprodukter.
 
Mikrobiologiska rengöringsmedel är biologiskt nedbrytbara, innehåller inga farliga kemikalier och skadar inte miljön.
Erbjudandet gäller t.o.m 2023-11-30