Nu drar vi igång den här hösten! Låt sökportalen Eventmarket.se med närmare 1000 event- & mötesleverantörer stå till er tjänst.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Härliga torsdag!
 
 
Här kommer höstens första Veckans Vykort signerad oss som driver sökportalen eventmarket.se.

Efter några veckors semester, så är både vi och våra laptop'ar tillbaka på vårt kära Eventmarket-kontor. Sommaren har bjudit oss på gassande solsken, barnbarnsbus och hålligång på somriga musikevenemang.  Jag säger bara Thomas Stenström och Miss Li!!! Alltså HUUUUR bra!
Johnny har målat ett gäng stolar rosa och jag bakade för glatta livet, då vi för en dag öppnade upp ett Trädgårdscafé vid vårt sommarparadis. Wow! Drygt 250 fikasugna gäster besökte oss. Och därtill så har vi kurat in oss i stugan under stunder av regn.

Nu lyser batterierna grönt igen och vi känner vi oss sååå taggade inför årets akt 2, tillsammans med er alla.

Så... Nu drar vi igång den här hösten!
Låt oss och hela vår sökportal med närmare 1000 event- & mötesleverantörer stå till er tjänst. Oavsett om ni önskar boka artister, hyra in partytält, hitta festlokalerkonferenslokaler eller föreläsare till höstens festligheter & möten.
Så här har vi lagt upp hösten...
  • Sökportalen Eventmarket.se, med Sveriges främsta event- & mötesleverantörer, är som alltid tillgänglig 24 --- 7. Kontakta vem du vill ELLER skicka en » Öppen Förfrågan, så kommer svar med förslag direkt till dej.
     
  • Vi kommer som vanligt komminucera med dig via mail. 
    Varannan vecka får du Veckans Vykort, med bra tips och lite nyheter.  Och varannan vecka dimper ett Temamail ner, där vi ena gången riktar strålkastarna mot tex. Artister & Underhållning och den andra mot spännande lokaler och anläggningar, föreläsare eller julshower...
     
  • Som alltid är det gratis att använda söktjänsten Eventmarket.se.
    Och som alltid är det förknippat med en smärre kostnad att finnas med i branschregistret.

Trots höga räntor, krig och viss försiktighet, så vet vi att mänskliga möten är sååå viktiga. Så lova oss att ALDRIG sluta med fester, möten och aktiviteter i alla dess former.

Vi önskar er en fin fortsättning på denna torsdag.
Och en alldeles strålande höst!
 
 
Kram Jennie & Johnny Sterner
 
(Ägare och den dagliga drivkraften bakom eventmarket.se)
Vill du bli medlem? - Kontakta oss!

Eventmarket Svenska AB