Nytt råvarulager - En förutsättning
 
Under våren byggde vi ett nytt råvarulager med ytterligare 1200 kvm som fristående byggnad. Som ett komplement till vårt nuvarande råvarulager. Syftet med det är att skapa mer yta i produktionshallarna.
Vi har tagit lärdom av det turbulenta året 2022 och skapat oss en större säkerhetsmarginal för att möta den kraftigt ökade efterfrågan som vi nu ser komma. Under 2022 gick det igenom ca 7000 ton i produktionen. I år räknar vi med 10 000 ton och under 2024 tror vi på 12 000 ton om prognosen håller. Då behöver man ha ett högre lagersaldo vilket detta lager skapar åt oss. Byggnaden är åtta meter i takhöjd och kan lagerhålla upp till ca 600 basrullar.
 
En riktigt skön sommar!
Vi vill passa på att tacka alla våra medarbetare för ett väldigt bra arbete under en turbulent tid. Vi har haft stora utmaningar varje dag där den ena dagen inte har varit den andra lik. Vi har löst problem på uppstuds och ställt om maskiner för att kunna leverera i tid. Under den här perioden har vi förändrat vårt sortiment. Det har varit extremt påfrestande för säljavdelningen, produktion och lagerpersonal. Men vi är stolta över det vi genomför tillsammans varje dag, varje år.

Vi har byggt upp någonting som från början var en liten växt men som växer varje år och som nu börjar att bli ett stort och stadigt träd som fortsätter att växa. Och det gör vi tillsammans med er kunder som är med oss varje dag och som har kunnat anpassa er i takt med våra förändringar. Utan er hade vi inte varit någonting. Tack så mycket. Som vanligt har vi öppet hela sommaren men med lite lägre bemanning i juli månad