Semester i Skåne
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Sommarhälsning från Skånska Möten 
Att vi älskar Skåne är kanske inget nytt.
Skåne erbjuder en kombination av vacker natur, konstnärer, fantastisk gastronomi, roliga och fartfyllda aktiviteter. Oavsett om du letar efter avkoppling, äventyr eller kulturella upplevelser har Skåne något att erbjuda för alla smaker och intressen.
Framför allt så älskar vi mångfalden av olika hotell och restauranger, och det dyker upp nya pärlor hela tiden. Det är det som gör Skåne så intressant. 

Besök vår sajt Semester i Skåne och botanisera bland alla sevärdheter i vårt vackra landskap.

Missa inte vår inspirationsdag den 7 september, du har väl fått inbjudan?
Kontakta annars jimmy@skanskamoten.se


Hälsningar Elin & Jimmy Moritz
Skånska Möten
 
Månadens tips och erbjudanden
 
Flädie Mat & Vingård
Bjärred

Sommar på Flädie Mat & Vingård

Vår restaurang & vinbar är öppen alla dagar 28/6–12/8 och serverar à la carte med fokus på skånska råvaror i säsong.
Vi erbjuder vinprovning av våra viner som vuxit och vinifierats på gården, och för er som vill övernatta finns två olika alternativ, Lilla Vingårdspaketet som kan bokas alla dagar i veckan, och Vingårdsvistelse som kan bokas med ankomst onsdag till lördag.

Hjärligt Välkommen!
Blåsingsborgs Gårdshotell
Kivik

Testa oss på Blåsingsborg

På promenadavstånd till Stenshuvud nationalpark med några av Sveriges vackraste sandstränder ligger Blåsingsborg. Ett litet gårdshotell med 20 rum och ett fantastiskt kök.

Har du lust att testa oss i sommar så erbjuder vi dig som mötesbokare 30% rabatt på din bokning. Ange bokningskod MOTE 23/24 när du bokar via vår hemsida eller telefon.

Varmt välkommen
 
 
Hotel Svea 
Simrishamn 

Äntligen sommar

Välkommen till Österlen och anrika Simrishamn!
Du kanske är lokalt boende och äter en middag på restaurang Piraten eller besöker vår after work i trädgårdsbaren. Vem ni än är så är ni varmt välkomna att njuta av säsongens lokalproducerade råvaror och en genomtänkt meny skapad av våra fantastiska kockar,
På Hotel Svea som ligger alldeles vid havet finns det massor med aktiviteter. Kanske vill ni avsluta dagen med shuffleboard, dart eller biljard?

Mycket välkommen att kontakta oss för en middag för två eller övernattning.


 
 
Bild från Hotel Skansen i Båstad
Semester i Skåne

På sajten Semester i Skåne har vi samlat våra egna små smultronställen, handplockade skånska mötesplatser och andra sevärdheter.

Allt för att underlätta din hemester i Skåne.

Bli inspirerad på semesteriskane.se
 
Skånska Möten rekommenderar
Spirit Event

Aktiviteter som sätter guldkant på konferensen

Att hitta rätt aktivitet, något som passar er grupp, oavsett om vi är inne eller ute... Och sen får leverera med vårt fantastiska gäng. Det är något vi brinner för, och älskar att göra!

Vi kommer till er och
låter era förutsättningar sätta agendan för en makalös konferensupplevelse!


www.spiritevent.se
 
Lakritsfabriken i Ramlösa
 
Lakritsprovning och butik


Efterfrågan på kvalitetslakrits är enorm och på våra lakritsprovningar får du möjlighet att lära dig mer om lakritsens historia, var den växer och hur den tillverkas. Detta samtidigt som du smakar dig igenom vårt sortiment från lakritsrot till färdig produkt.
Vi kommer till ert företag eller er konferens.
Besök också vår butik i Helsingborg!
 
UpZone

Äventyrspark i Ängelholm och mobila aktiviteter

Testa en ny konferensaktivitet. 
Hackathon är en spänningsfylld aktivitet som testar era förmågor och om ni har vad som krävs för att bli skickliga hackare. Ni ställs inför svåra utmaningar, tankenötter och pussel som kräver strategi, samarbete och logiskt tänkande. De bästa lagen avancerar till final varifrån endast ett lag antas till den Kungliga Hackademin!

upzone.se