20% rabatt på begagnade maskiner, 20% rabatt på borstar, 23% rabatt på singelskurmaskin mm.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Singelskurmaskin 13 900kr
 
Finns det något bättre än känslan av ny trall under sina fötter när man går ut för att inta årets första måltid i solen? Med en singelskurmaskin kan även en sliten trall få nytt liv. NR1500S40 från Numatic har en vikt på hela 40kg vilket ger borstern eller rondellen en fantastisk rengöringseffekt. Maskinen leververas komplett med tank och rondellhållare.

Just nu har vi kampanjpris på NR1500S40, önskar du hellre hyra maskin är du välkommen att kontakta oss för bokning. Ring oss på 020-56 53 60.

Prislista för korttidshyror hittar du här!
Speed Grillrent 15% rabatt
 
Gipecos Speed är en specialprodukt framtagen för att lösa fett på svårt nedsmutsade ytor så som ugnar, grillar, stekbord och fritöser. En perfekt produkt att plocka fram när grillen ska invigas och göras i ordning för en ny säsong.
Picobello sopmaskin 7 900kr
 
Vintern börjar lida mot sitt slut och det är hög tid att sopa upp vinterns grus och smuts. Just nu har vi kampanjpris på Picobello sopmaskin. Den enda manuella sopmaskin med sug och tvättbart filter. Utnyttja enkelheten med manuell sopning, färdig att använda direkt, inga batterier, sladdar m.m. Ställbart borsttryck för effektiv sopning.
  • Inbyggt sug, minimerar damm.
  • Manuell, inga batterier.
  • Sopar både fram & bakåt.
Ordinarie pris 8 490kr
Sopborstar 20% rabatt
 
För mindre smuts har vi ett brett sortiment av borstar. Just nu till 20% rabatt.
20% rabatt på alla begagnade maskiner
 
Att köpa begagnat är både miljösmart och ekonomiskt. Vi har ett stort utbud av begagnade maskiner i alla storlekar. Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt maskin för just ditt ändamål. Vi erbjuder serviceavtal som ökar livslängden och håller din maskin i toppskick.

Boka gärna en kostnadsfri demo så går vi igenom hur våra maskiner funkar, antingen digitalt eller på plats.
Rondeller 15% rabatt
 
Just nu får du 15% rabatt på alla våra rondeller.

Perfekt tillfälle att fylla på förrådet!
Erbjudandet gäller t.o.m 2023-04-30
Priser ex. moms