Nytt år nya möjligheter
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Fortsatt högt tryck i Skåne
Okej, vi erkänner! Vi vågade inte hoppas att året skulle rivstarta som det gjort. Här märks ingen lågkonjunktur utan företagen bokar på möten och aktiviteter som aldrig förr. Behovet av att ses fysiskt är fortsatt stort, vilket vi är glada för. Det är ju genom fysiska möten vi kommer framåt!

Vi märker också ett stort behov av våra tjänster för mötesanläggningar och det gör oss så stolta. Därför kan vi presentera en ny fantastisk anläggning på den skånska östkusten, en pärla i Kivik och nygamla vänner i Ystad. Läs mer längre ned..

Sätt kryss i kalendern
Torsdagen den 30 mars är det dags för årets första Inspirationsresa, där du som mötesbokare kan åka med och få uppleva utvalda skånska mötesanläggningar och hotell. Då besöker vi Råbylunds Gård och Staffanstorps Gästgivaregård samt The Lodge.
Inbjudan skickas ut inom kort.

Välkommen till en spännande vårvinter!

Hälsningar Elin & Jimmy Moritz
Mötesexperterna på Skånska Möten 
 
Månadens tips och erbjudanden
Elisefarm
Höör

Konferens i lantlig miljö – Elisefarm, Mitt i Skåne

Elisefarm ligger mitt i Skåne och erbjuder en lugn och avkopplande Herrgårdsmiljö för er konferens. Närheten till Malmö och Lund gör att anläggningen passar såväl för dagskonferens som för flera dagars möten.
Just nu bjuder vi på vinprovning av svenska viner vid bokning av tvådagarskonferens med övernattning (max 12 personer).

Erbjudandet gäller nya konferensbokningar under perioden 1/2 – 31/3.
Råbylunds Gård
Lund

Mötesplats i en harmonisk och kreativ miljö

Råbylunds Gård erbjuder möteslokaler i en vacker och avkopplande miljö, alldeles i utkanten av Lund. Här på gården blandas arbete med lugn och harmoni.
Låt inte er konferens bli ett enda långt möte utan pausa dagen med en aktivitet. Vi har en bra variation på aktiviteter. Allt från skapa en orkester, chokladprovning till mysterielösning, drejning och yoga. Allt för era sinnen.

Varmt välkomna till oss!
 
Bjärsjölagårds Slott
Sjöbo

Inled året på Bjärsjölagårds Slott

I början av året är en energiboost extra nyttig för teamet, det skapar goda förutsättningar och trygghet inom gruppen. Samla kollegorna i slottets rogivande och inspirerande miljö som ger er möjlighet att utvärdera och utveckla er verksamhet.

Vill ni dessutom sätta guldkant på vistelsen finns flera energigivande aktiviteter att välja mellan.

Välkommen till Bjärsjölagårds Slott, en plats där nutid möter dåtid!
 
Hotel Svea
Simrishamn

Möte & konferens på anrika Hotel Svea?

Vår konferensvilla erbjuder avskildhet och ostörd miljö med den senaste tekniken.
Unika smakupplevelser från köket.
Natursköna omgivningar med naturen och havet.

Plats för kreativa gruppaktiviteter, spelrum finns att förboka med biljard, shuffle och dart.
Faciliteter som bastu, möjlighet till massage och nära en underbar strand för avkopplande egentid. Träningsmöjligheter både ute och på Energicentrum som är vår samarbetspartner.
Oavsett vilken typ av konferens ni söker så kan vi hjälpa er att få till detaljerna och skapa de bästa förutsättningarna för en minnesvärd konferens och givetvis service i världsklass genom hela resan.

Välkommen önskar Team Svea!
 
 
Ny handplockad medlem

Åhus Seaside

Åhus

På nya konferens- och Spaanläggningen Åhus Seaside kan du förvänta dig havsutsikt, hållbarhetstänk, fantastiskt kök och personlighet.

Ni kan njuta av panoramautsikt över havet både från konferenssavdelningen, restaurangen  och från Spa.
Hållbarhet står i fokus och materialen som finns på hotellet är noggrant utvalda för att samspela med naturen runtomkring och skapa en känsla av lugn. Möbler och all belysning är tillverkade av lokala hantverkare och designers. Åhussolens strålar omvandlas till energi genom solpaneler på taken.
Lokala råvaror står i fokus och det som läggs på tallriken är noga utvalt för att vara snällt mot miljön. Det du äter ska inte bara smaka gott – utan även göra gott.

Boka en visning för att uppleva atmosfären och välkommen med events under 2023 och framåt.
 
 
Du har väl inte missat våra andra nykomlingar...
Blåsingsborgs Gårdshotell
Kivik


En riktig pärla på Österlen!

I utkanten av Kivik finns detta mysiga gårdshotell som är känt för sin fantastiska mat.

Ta eftermiddagsfikat under det stora trädet eller boka någon av alla spännande provningar som David & Victor och deras team erbjuder.
 
Ystad Saltsjöbad
Ystad


Lekfulla möten vid havet

Konferens vid havet är svårt att slå och dessutom i kombination med häftiga Spaupplevelser, pool club, flera restauranger, en egen villa och många mötesmöjligheter.

Kan det bli bättre?
Skånska Möten rekommenderar
Spirit Event

Aktiviteter som sätter guldkant på konferensen

Att hitta rätt aktivitet, något som passar er grupp, oavsett om vi är inne eller ute... Och sen får leverera med vårt fantastiska gäng. Det är något vi brinner för, och älskar att göra!

Vi kommer till er och
låter era förutsättningar sätta agendan för en makalös konferensupplevelse!


www.spiritevent.se 
UHPO InköpsSupport
 
Förmånliga inköpsavtal och egen inköpscoach

UHPO InköpsSupport är en stark fristående inköpsorganisation som erbjuder förmånliga inköpsavtal med ett 50-tal kvalitets- och miljösäkrade leverantörer.

Alla UHPOs medlemmar har dessutom tillgång till en personlig inköpscoach som hjälper till att effektiviserar era inköpsrutiner.
 


UpZone

Äventyrspark i Ängelholm och mobila aktiviteter

Testa en ny konferensaktivitet. 
Hackathon är en spänningsfylld aktivitet som testar era förmågor och om ni har vad som krävs för att bli skickliga hackare. Ni ställs inför svåra utmaningar, tankenötter och pussel som kräver strategi, samarbete och logiskt tänkande. De bästa lagen avancerar till final varifrån endast ett lag antas till den Kungliga Hackademin!

upzone.se