Uppdaterade Avbokningsregler

Efter dialog mellan regioneroch nationella har avbokningreglerna ändrats för kurerna för att bli mer enhetliga i alla regioner. Uppsvenska har uppdaterat avbokningsreglerna på våran hemsida
 
Utbildningskalender Vt 2023

Nu när vårterminen har startat är det nya kurser som startar. Det har uppståt tekniska problem med kalendern nu runt årsskiftet som Svenska arbetar med att lösa. 

För tillfället finns det en länk vid kalenderna för att söka kurser via RF´s hemsida. Är det svårt att söka eller hitta kurser, tveka inte att maila oss på Uppsvenska så kan vi hjälpa med hitta kurser.
 
 
Regionsförbundmöte 2023

Uppsvenska kommer att hålla sitt Regionsförbundsmöte den 18 mars, boka in det datumet redan nu.

Mera info, anmälan kommer att finnas på hemsidan under Regionförbundsmöte.

 
 
Mötesplatser 2023

Under 2023 kommer Uppsvenska att anornda mötesplaster med ett tema för varje träff. Tanken är att det ska bli bättre möten och att personer deltar.

Mötesplatseran teman kommer att finnas upplagada på våra hemsida under mötesplaster.
 
Bilder Uppsvenska Hemsida

Vi på Uppsvenska har nu efter lanseringen av den nya hemsidan göra den mera personlig til regionen, verksamheter inom regionen.

För att vissa på våra verksamheter, vad det är ni föreningar gör vill vi ha eran hjälp. eftersom det är era föreningar som är grunden och miljösn som skapar vår trevliga region. 

Via detta dokument finns det skrivet infromation om innehållet i bilderna,  utgångspunkter för Uppsvenska kansliet samt tekinsk infomration kring bilderna.
Vi uppskatar alla bidrag vi får in.