HoHo! Vi vill verkligen tacka för att vi har fått vara din söktjänst inom event & mötesleverantörer under 2022. Önskar dig en God Jul...
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Till:
21 december 2022
» Läs mailet på webben
 
HoHo!
 

Vi vill verkligen tacka för att vi har fått vara din söktjänst inom event- & mötesindustrin under 2022. Vi har med varmt hjärta och stor energi försökt att leva upp till dina förväntningar.

Tänk att vi för snart ett år sedan påbörjade återhämtningen efter en otroligt tuff pandemi. En pandemi som drabbade oss alla på så många sätt. När allt såg ut att ljusna, så kastades vi istället in i något som dessvärre inte har någon fungerande vaccin. Ett fruktansvärt och närliggande krig som medförde ytterligare nya problem att hantera. Såklart värst för huvudsakligen miljoner ukrainare, men också med stor påverkan på livet för oss alla. Försiktighet till följd av inflation, högre räntor, stora prishöjningar och elbrist...

Men trots allt så ser vi med värme tillbaka på året som varit. När restriktionerna släppte i början av året, så kan vi likna det med ett gigantiskt ’kosläpp’. Det uppdämda behovet av att åter få träffas och umgås människor emellan, gjorde att fester, event och möten bokstavligen exploderade. Och det märktes verkligen i sökportalen Eventmarket.se. Äntligen ramlade det in förfrågningar som nådde våra medlemmar. Och äntligen arrangerades mänskliga möten!

Vi ser ljust på framtiden.
Vi tror att 2023 kommer bli ett bra år. Och dessutom året då vi som sökportal får sätta 25 ljus i tårtan! Vi fyller ett kvarts sekel!

Vi är helt säkra på att människor kommer fortsätta att träffas och ha roligt. Det kommer bokas artister, festlokaler och kul aktiviteter. Och det kommer behöva hyras in konferensteknik, porslin, bord & stolar... Och då behövs eventmarket.se som aldrig förr.

Vi som startade Eventmarket, och fortfarande driver sökportalen, kommer själva från eventbranschen och vet hur viktigt det är med såväl proffsiga leverantörer som smidiga kontaktvägar.
Just därför finns vi här för dig!
» Läs mer om våra år med eventmarket

Vår och företagets styrka skulle vi säga handlar om ren och skär glädje att dels som 'äkta makar' få jobba tillsammans och självklart få möjligheten att arbeta med event & mötesbranschen som ligger oss så varmt om hjärtat.

Oavsett om du är en branschleverantör
eller en 'köpare' av event- & mötestjänster, så önskar vi dig en 
God Jul och ett riktigt Gott Nytt År!

Kramar / Jennie & Johnny Sterner, Eventmarket.se


Klicka nedan för att hitta direktkontakter till HELA event- & mötesbranschens leverantörer och scenaktörer!
 
 
Tack vare enkla sökfunktioner
 
 
och ett brett utbud är det enkelt och dessutom gratis för privatpersoner och företag att komma i direktkontakt med Sveriges främsta artister, föreläsare, festlokaler, konferensanläggningar, aktiviteter, arrangörer, catering & uthyrningsföretag m.fl...
 
DIREKTKONTAKT eller ÖPPEN FÖRFRÅGAN!
 

Sökportalens närmare 1000 medlemmar står redo att hjälpa dig med allt oavsett det gäller underhållning, föreläsare, lokaler, scenteknik, bord & stolar, arrangörer eller aktiviteter m.m. På varje profilsida finner du kontaktuppgifter och information och du väljer själv vem eller vilka du önskar kontakta.

Men du kan även skicka en Öppen Förfrågan med dina önskemål, och blir därefter själv kontaktad av en eller flera aktörer, som kan vara dig behjälplig.
 
 
Nu återstår bara en sak...
Tänk på att släcka lampor i rummen där du inte vistas och var rädda om varandra.

Vi önskar er en alldeles underbar jul och ett gott nytt år!
 
 
 
KRAM
 
/ Jennie & Johnny Sterner
Grundare, ägare & den dagliga drivkraften bakom Eventmarket.se
 
Eventmarket Svenska AB