Nytt år nya möjligheter
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Skånska Möten 2023 
Vi är tillbaka efter en härlig ledighet - och du kan tro att vi är laddade för ett spännande år!
Vi värdesätter att du vill följa vår resa och ser fram emot ytterligare ett år tillsammans med dig.  

Detta år satsar vi på fler visningsresor och event med våra utvalda mötesanläggningar runt om i Skåne och vi fortsätter hålla dig uppdaterad om vad som händer i mötesbranschen.
Vår ambition är dock densamma - förenkla din vardag genom att hjälpa dig att spara tid och få bättre möten. Under 2022 ökade förfrågningarna på vår bokningstjänst med över 100%. Så kul!

Vill du också få kontroll och få experthjälp när du bokar företagets konferenser och möten? Bli vår avtalskund, läs mer här.

Kom gärna med förslag vad du tycker är intressant att läsa om.

Nu kör vi!

Hälsningar Elin & Jimmy Moritz
Mötesexperterna på Skånska Möten 
 
Månadens tips och erbjudanden
Blåsingsborg  Gårdshotell
Kivik

Konferens på vackra Österlen

Bara ett stenkast från Stenshuvuds nationalpark ligger Blåsingsborgs Gårdshotell & Konferens. Vi är stolta över vårt kök! Här serveras god mat med råvaror från närområdet och med inspiration från det skånska lantköket.
Vi kan ta emot konferenser upp till 25 personer.

Boka vinterns och vårens konferens före 31/1 och få 20% rabatt på konferensboende.
Bosjökloster Slott
Höör

Möts i hjärtat av Skåne

Välkomna till historiska Bosjökloster för en unik, lugn och inspirerande mötesmiljö i natursköna omgivningar, med omtänksam service och utsökt mat.
Kombinera med en guidad visning eller teambuilding-aktiviteter på slottsområdet. Våra välutrustade lokaler i gårdsbyggnaderna passar för upp till 150 personer i sällskapet.
 
Stiftsgården Åkerberg
Höör

Vi renoverar!

Idag är Stiftsgården en mötesplats där våra gäster får möjlighet att dela tankar och erfarenheter kring arbete, vardag, mål och mening, det kan vara på konferens, en måltid, en privat stund med nära och kära eller en avkopplande stund i vårt spa.

Vi har renoverat på vår konferensavdelning och kommer att fortsätta med detta arbete under 2023 för att ta emot nya och gamla gäster i en trivsam miljö.
 
Sundsgården Hotell & Konferens
Helsingborg

Konferera vid havet
 
Hos oss håller ni möten i ljusa, fräscha lokaler med all teknisk utrustning som behövs.
God och vällagad mat med fräscha råvaror serveras i vår restaurang med sundsutsikt.
Med trevlig personal och gott bemötande skapar vi en helhetsupplevelse för era deltagare.
Ni hittar oss ett stenkast från Helsingborg.
 
Välkomna till Sundsgården Hotell & Konferens
 
The Norrmans på Häckeberga slott
Genarp

Säkra din konferensplats på Slottet redan idag!

Det bokar på för fullt. Just nu får ni 20% rabatt på
konferenspaketen med ankomst februari-maj 2023.Tycker du om att uppleva något utöver det vanliga? Vill du ha massvis av plats och möjlighet
att samla ditt företag på en ö i en sjö på ett slott? Då har du kommit rätt!

Vi har flera mötesrum i olika storlekar. Alla är utrustade med modern teknik som tillsammans med slottsmiljön som bjuder på bland annat kakelugnar och stora tunga ekdörrar ger er härlig upplevelse.

Med närhet till Malmö, Lund och Köpenhamn välkomnas du på slottet till en annan värld. Konferensrummen är lugna men skapar spännande känslor och fyllda med den senaste tekniken. Naturen utanför erbjuder en blandning av återhämtning och skönhet.

 
Skånska Möten rekommenderar
Spirit Event

Aktiviteter som sätter guldkant på konferensen

Att hitta rätt aktivitet, något som passar er grupp, oavsett om vi är inne eller ute... Och sen får leverera med vårt fantastiska gäng. Det är något vi brinner för, och älskar att göra!

Vi kommer till er och
låter era förutsättningar sätta agendan för en makalös konferensupplevelse!


www.spiritevent.se 
UHPO InköpsSupport
 
Förmånliga inköpsavtal och egen inköpscoach

UHPO InköpsSupport är en stark fristående inköpsorganisation som erbjuder förmånliga inköpsavtal med ett 50-tal kvalitets- och miljösäkrade leverantörer.

Alla UHPOs medlemmar har dessutom tillgång till en personlig inköpscoach som hjälper till att effektiviserar era inköpsrutiner.
 


UpZone

Äventyrspark i Ängelholm och mobila aktiviteter

Testa en ny konferensaktivitet. 
Hackathon är en spänningsfylld aktivitet som testar era förmågor och om ni har vad som krävs för att bli skickliga hackare. Ni ställs inför svåra utmaningar, tankenötter och pussel som kräver strategi, samarbete och logiskt tänkande. De bästa lagen avancerar till final varifrån endast ett lag antas till den Kungliga Hackademin!

upzone.se