Nya Webben Lanserad

Uppsvenskas nya hemsdia är nu färdig och lanserad. Vi ska fortsätta med arbetet och få upp nyheter och event på hemsidan.

Har ni saker som ni skulle vilja se på hemsidan får ni gärna återkoppla till oss. 
Ta gärna en titt på nya webben.
 
Inspirationsdagen Seniorer

Den 21 Januari kommer gruppträningskommiten att arangera en insprirationsdag för seniorer. Det kommer blir en dag med flera olika pass och inspiration. 

Mera infromation finns på nya hemsidan
 
Gymnastikens Baskurs - Gruppträning

Under November har de första utbildarna blivit klara för den nya kursen inom gruppträning som lanseras början på 2023. Svenska har skrivit om utbildarnas utbildning deras tankar om nya kusen. Ta en stund och läs här.

Vi på Uppsvenska kommer att anordna 1-2 av dessa kurser under våren. Ta chansen och anmäl er och testa på nya gruppträningen.
 
SISU Uppland anordnar under våren 2023 grundutbildning för dig som föreningsledare; ordfötande, styrelse eller ansvarig.
 
Är eran förening i behov att utveckla -utbilda sig i föreningslära för 2023. SISU Uppland har 2 tillfällen under Februari de annorndar en grundutbildning för föreningsledare. Mera inomfrmation och anmälan finns här.
 
Årsmöte Uppsvenska 2023

Föreningar boka in den 18 mars, då har vi på Uppsvenska vårt årsmöte. Mötet kommer vara i Uppsala, nära stationen och är från ca 10:00-15:00. Värdförening för årsmötet kommer vara GF Pulsen från Uppland. Mera information kommer framöver.
 
Årets Ledare och Årets förning 2022

Nu när året 2022 är på väg att ta slut är det tid att nominera ledare och föreningar till Årets förening och Årets ledare. Info och anmälan finns här på hemsidan.
 
Idrottsgalan 2023 Biljetter 

Uppsvenska Ordförande tipsade oss på kansliet att det finns möjlighet för föreningar att få tillgång till 10 st biljetter till galan den 16 Jan. Länk Avicii arena och boning av biljetter finns här.