Sponsring och samarbeten
 
Vi har nu  fler olika typer av sponsring än någonsin. Vi har under en tid jobbat med flertalet talangfulla individer som genom samarbete har åstadkommit otroliga byggen. Men då det digitala landskapet förändras dag för dag så kände vi att det var dags att strukturera om.
Kan vem som helst bli sponsrad?
Det korta svaret är att alla har chansen att bli sponsrade men vi sponsrar inte vem som helst. Med det menas att vi ställer vissa krav för att man ska bli godkänd men att alla får söka. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller erfaren. Det viktiga är att du är seriös och att du fullföljer det du tar dig an.
Hur funkar sponsring på SC Styling?
1. SC-Projects
Under året så kommer vi sponsra ett fåtal projektbilar. Denna klassen passar dig som precis har införskaffat en ny bil, eller kanske planerar att bygga om en bil från grunden. Här letar vi efter sanna visionärer som vill bygga något helt extraordinärt.

Vad krävs för att bli sponsrad?
Först och främst är det viktigt att du har en vision om vad du vill göra och jobbar mot ett mål. Sen krävs det att du har någonstans att hålla till när du skruvar, har all kompetens som krävs (eller människor runt dig som kan hjälpa till) och en plan. Vad som ska göras på bilen, vad det kostar och när bilen förväntas vara klar. Det går även att söka sponsring om man har ett nästan färdigt projekt men ändå vill ha lite hjälp av oss mot slutet.

Varje projekt måste dokumentera både före, under och efter projektets gång. Dessa bilder och filmer ska skickas in till oss var tredje månad. Materialet kommer att användas i marknadsföringssyfte och postas på sociala medier såväl som i andra kanaler. Genom att godkänna våra krav och ansöka om sponsring ger du SC Styling rätt att använda bilderna och filmerna fritt i marknadsföring.

Våra dekaler (SC eller scstyling.com) ska monteras på bilen och sitta där under hela samarbetet. Du som sponsrad har som krav på dig att nämna oss som sponsor i alla marknadsföringssammanhang (ex. intervjuer, inlägg på sociala medier så som instagram, facebook, youtube och snapchat). I sociala medier görs detta enklast genom taggning (@scstylingpunktcom) eller hashtags (#scstyling).

2. Ambassador
Under 2023 kommer hela 20 st Ambassadörer att representera SC Styling.
Genom sociala medier och fysiska utställningar kommer dessa personer att visa upp sina bilar i sann SC-anda. En Ambassadör på SC Styling kan med fördel att ta del av förmånliga priser i webshoppen och dessutom få merchandise utskickat.

Vad krävs för att bli ambassadör?

Det viktigaste är att du är en utåtriktad person som gärna syns och hörs på sociala medier och bilträffar. Sedan är det ett stort plus om du är duktig bakom kameran. Sist men inte minst så vill vi ju självklart ha häftiga bilar som ambassadörer!

3. Creator
För de som kan kombinera sin passion för bilar med teknisk förmåga i form av fotografering och videoproduktion så finns klassen kreatör. Konceptet innefattar ett samarbete mellan kreatören och SC Styling där kreatören producerar monteringsvideo och bilder på produkter för SC Stylings användning i utbyte mot en rabatterad eller gratis produkt. Här får kreativa personer chansen att nyttja sina kunskaper i utbyte mot önskade produkter.

Vad krävs för att få ett samarbete som Kreatör?

För få produkter av oss mot monteringsvideos och bilder så krävs det att du har tidigare erfarenhet av att skapa videos eller liknande. Gärna ett portfolio eller en Youtube Kanal

4. Events
Under många års tid har SC Styling sponsrat events av alla storlekar runt om i hela landet. Sponsring i detta sammanhang kan innebära priser till utställningar, beachflaggor eller till och med tält! 2023 kommer vi fortsätta detta arbete och sponsra fler events än någonsin.

Vad krävs?

Ett event såklart! Dessutom personer som är villiga att driva det och göra det så bra som möjligt

5.Clubs
Bilklubbar har alltid legat SC Styling varmt om hjärtat. Dessa drivna individer hjälper till att sprida och bevara bilkulturen både lokalt och nationellt. VI kan med fördel erbjuda att sponsra bilklubbar med rabatter för medlemmar och även med andra medel i specifika fall, detta i utbyte mot exponering.


6. Teams (Motorsport)
Det är oundvikligt att komma in på motorsport när konceptet ”Styling, Tuning, Wheels” ligger som grund för SC Stylings verksamhet. "Tuning och Performance" -sortimentet blir större för var dag som går. Motorsporten har aldrig varit ett mer relevant forum för SC Styling att synas på än vad det är idag. Denna klassen är för er som tävlar inom motorsport.
Vad får SC ut av att sponsra?
Vi tycker om att synas och det är självklart en stor del av anledningen till att vi sponsrar olika projekt. Därför är det viktigt för oss att du som sponsrad bilbyggare ser dig själv som en ambassadör för oss. Den andra stora anledningen till att vi går in som sponsor är att vi vill hjälpa till och driva branschen framåt. Grundstenarna inom bilstyling är ni som brinner för era bilar och lägger ner all vaken tid på era projekt. Det är tack vare er som vi finns och därför vill vi ge tillbaka.
Godkännande av krav
För att söka sponsring är det viktigt att du har läst allt ovanför och godkänner våra krav.
Sponsoransökan
För och efternamn:
Mobilnummer:
E-postadress:
Vilken klass önskar du att söka till?
Vad vill du få ut från sponsringen?
Tidigare erfarenheter inom bilbygge:
Vilken bil ligger till grund för projektet? (Märke, modell och årsmodell)
Vad ska du göra förändringar på bilens exteriör? Skriv utförligt.
Vad ska du göra förändringar på bilens interiör? Skriv utförligt.
Om tillämpligt, vilken budget har projektet? (Svara i kr)
Om du tidigare valde SC-Projects, Creator eller Team, vilka produkter önskar du? (Ange artikelnummer)
Vilket datum är projektet klart? (Ange målsättning)
Länk till din/projektets Tiktok
Vilka events kommer bilen att synas på? (Bilträffar, utställningar,shower, tävlingar)
Länk till ditt/projektets Instagramkonto
Länk till din/projektets Youtubekanal
Länk till din/projektets Facebooksida
Övrigt
För att ansökan ska godkännas måste bilder eller filmer på projektet skickas in till:
sponsring@scstyling.com
För att gå vidare måste du godkänna att vi behandlar dina personuppgifter och lagrar dom så länge samarbetet pågår.
Skicka in ansökan