...om inte, så är det dags att ta tag i det nu! Vi har under flera år utvecklat gymnasiepaketet tillsammans med gymnasieskolorna i samarbete med byggbranschen. Alla utbildningar genomförs av erfarna och pedagogiska instruktörer med egen bakgrund i byggbranschen.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
ÄR DIN SKOLA BRANSCHREKOMMENDERAD AV BYN?

Byggbranschens Yrkesnämnd rekommenderar skolor som bedöms vara kvalificerade att ge sina elever yrkesutbildningar som uppfyller branschens krav. Syftet med branschrekommendationen är att tydliggöra förväntningarna på de gymnasium som utbildar för BYN:s yrken. En av BYN branschrekommenderad skola har därför utbildningar av hög kvalitet och ett bättre konkurrensläge än andra gymnasium.

Vi på Byggutbildning STAR erbjuder konkurrenskraftiga och hållbara utbildningar som säkerställer att framtidens byggbransch har tillgång till välutbildad och hållbar personal. Våra utbildningar är av BYN godkända och uppfyller branschens högt ställda kriterier och därmed attraktiva på arbetsmarknaden.
HAR DIN SKOLA BOKAT GYMNASIEPAKETET ÄNNU?
...om inte, så är det dags att göra det nu!
Vårt gymnasiepaket är specialanpassat för att passa gymnasieskolan. Hela gymnasiepaketet omfattar fem behörighetsutbildningar:
  • Allmän utbildning ställning (upp till nio m)
  • Mobila arbetsplattformar (Lift)
  • Brandfarliga arbeten
  • Säkra lyft - Lastkopplare - Signalman
  • Fallskydd grund
Vårt erbjudande till dig
Utbildningspaketet bygger på marknadens intresse och ger dina elever de kunskaper som krävs för certifiering/ intyg för APL samt för att bli attraktiv arbetskraft i byggbranschen. Vi hjälper gärna till med schemaläggning och anpassning. Priset vi erbjuder din skola är fastställt per elev och vid jämförelse mycket konkurrenskraftigt: 3625 sek per elev.
 
 
Priset är exlusive moms och erbjudandet är giltigt under läsåret 22/23.
VI ÄR BYGGUTBILDNING STAR
Vi är byggbranschens eget utvecklings- och utbildningsföretag
Byggutbildning STAR startades 1996 och ägs av den ideella, allmännyttiga stiftelsen STAR Byggutveckling. I bolagets styrelse finns representanter från branschens parter, stiftelsen samt företag med olika inriktningar inom byggsektorn. Att bolaget styrs av dessa parter gemensamt säkerställer hållbara och högkvalitativa tjänster.

Bolagets vinst återinvesteras i branschen
För att byggsektorn ska fungera optimalt behövs fungerande kompetensförsörjning samt kompetensutveckling, därför erbjuder vi kompetensutveckling för yrkesarbetare i byggsektorn. Vi utbildar även ett stort antal elever på byggrelaterade gymnasieprogram årligen, för att säkerställa att framtidens byggbransch har tillgång till anställningsbar och hållbar personal.
 
Vi utbildar byggbranchen för framtiden – oavsett hur den ser ut!
KONTAKTA OSS
Byggutbildning Star i Dalarna AB
Kaserngården 6
  791 40 Falun
  023-679 98 00
info@byggstar.se
byggstar.se