10% rabatt på alla begagnade maskiner
 
Att köpa begagnat är både miljösmart och prissmart. Hos oss kan du känna dig trygg då vi lämnar tre månaders garanti när du köper en begagnad städmaskin från oss. Vi kan också erbjuda serviceavtal som ökar livslängden och håller din maskin i toppskick.

Vi har ett stort utbud av begagnade maskiner i alla storlekar. Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt maskin för just ditt ändamål.

Boka gärna en kostnadsfri demo så visar vi hur våra maskiner funkar, antingen digitalt eller på plats. Vill du hellre ringa så når du oss på 020-56 53 60.
 
Pu-Pad 10% rabatt
 
Den nya rondellgenerationen för underhållsrengöring.
 
För underhållsrengöring av alla hårda golvbeläggningar och elastiska golv i offentliga lokaler, flygplatser, köpcentrum, hotell, restauranger och kontorsbyggnader. Den gröna sidan kan användas för tuffare rengörning och den svartvita för underhållsrengöring.
 
Henry Stickvac 5% rabatt
 
Helt nya Henry Quick erbjuder med ett enkelt klick dammfri tömning med innovativt, högeffektivt pås-system. Filterpåsen gör att dammet samlas kompakt och kräver därmed färre antal tömningar än många ledande skaftdammsugare på marknaden.

 
 
Vileda PVA-Micro
 
En fantastisk hybrid mellan microfiber och wettex. Duken är stor och kan med fördel vikas eller klippas i fyra delar.  Duken känns behaglig i handen, är lättarbetad och tar effektivt bort fett.
 
20% rabatt på polish
 
Genom att polishbehandla golvet ökar man livslängden på golvet samt gör det slitstarkt och enkelt att underhålla.

Det är också väldigt snyggt med en blank yta!
 
NYHET - ARCORA KOPPARDUKAR
20% rabatt på koppardukar/svampar
 
• Endast vatten behövs för rengöring.
• Repfri applikation.
• Återanvändbar flera gånger, tvättbar 60°C.
 
Tuff och skonsam rengöring av t.ex. glas, speglar, kakel, kastruller etc. Repar inte!
Rinningar av cement, kalk, limrester, färgrester och silikoner? Inga problem!
Koppar är en mjuk metall som kan användas för tuff rengöring av alla hårdare metaller utan att repa. Perfekt för keramikhällar, rostfritt stål och glas. T.ex. rost på bestick kan tas bort. Använd inte på målade ytor eller mjukare material.
 
Kampjen gäller tom 2022-12-31