Nya tips från Skånska Möten
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 Inspirationsbrev november  
Krispiga november med kalla morgnar och mörka kvällar, men det finns många ljusglimtar i detta nyhetsbrev. Vad sägs om varma bad på Skånes egen Riviera - Båstad. Eller boka in ett julbord hos Birgitta på Slottet.
Hinner ni inte med att fira årets framgångar så finns det fortfarande plats på Skånes mötesläggningar i perioden januari till mars 2023.


Det ska gå smidigt att boka konferens och vi hjälper gärna till med vår kunskap och erfarenhet.  Eller som Karin Larsson på Sweco skrev till sina kollegor: 

"Jag föreslår att du tar kontakt med Elin på Skånska Möten så får du den hjälp du behöver. Jag hann screena en massa konferensställen i Skåne utan att riktigt hitta rätt, när jag sedan tog hjälp av Elin blev det bokning nästan direkt ".

Vi älskar att göra våra kunder nöjda - både våra fantastiska mötesanläggningar och alla härliga mötesbokare. Vi finns här för er!

  Hälsningar Jimmy & Elin Moritz
 
Månadens tips och erbjudanden
Bjärsjölagårds Slott
Sjöbo

Julens smaker på Bjärsjölagårds Slott

Samla kollegorna, avrunda året som gått och ladda inför det nya. Från första advent sprakar det i kakelugnarna och det sprider sig en välbekant doft av jul på slottet. Här kombinerar ni årets sista möte med slottets dignande julbord och skapar nya minnen att blicka tillbaka på under det nya året.

Välkomna till Bjärsjölagårds Slott, en plats där nutid möter dåtid!

Läs mer och boka Bjärsjölagårds Slott
Hotel Skansen
Båstad

Navet vid havet

Mitt emellan strand och hamn, himmel och hav, hittar ni en mötesplats som sjuder av liv och rörelse.

På Hotel Skansen i Båstad möts lika delar historisk atmosfär och modern mötesteknik. Här förenas effektivt arbete med välförtjänt njutning på spa, rooftop och kallbadhus. Livfull atmosfär, vackra miljöer, utsökt mat och värdskap i världsklass.

Läs mer och boka Hotel Skansen
 
Fritiden Hotell & Kongress
Ystad

Gratis aktivitet!

Stärk teamet med en aktivitet på er konferens! Boka vårt attraktiva konferenspaket, dygnspaket – 1 1/2 dygn, innan årsskiftet och få trekamp till teamet kostnadsfritt.
Boule, shuffle och dart i vår franska allé.
Pris från 2.450:- /pers i enkelrum (exklusive moms)

Kontakta proffsiga Aaron på Fritiden Hotell & Kongress för bokning konferens@hotellfritiden.se

Läs mer om Fritiden Hotell & Kongress
 
Hotel Riviera Strand 
Båstad

Konferens vid strandbrynet

Lämna kontoret och låt idéerna växa i avslappnad miljö vid havet.

Till Hotel Riviera Strand i Båstad ska ni komma för läget, lokalerna, maten och bekymmerslösheten. Under ett och samma tak ryms moderna mötesrum, smarta lägenhetssviter, generösa lounger och en restaurang med utsikt över vågorna. Poolhus, gym och varma utomhusbad.

Läs mer och boka Hotel Riviera Strand
 
 
Hotel Statt
Hässleholm

Inled 2023 med ett möte som ger tillbaka

Boka The Dandelion Deal där 20 kr/p går till organisationen Dandelionchild.nu.

Pengarna används till att ge barn i Sydafrika möjlighet till ett bättre liv genom mat, hälsa, utbildning och vuxenstöd. Du bidrar till en bättre framtid för ett barn samtidigt som du genomför ett möte och förstärker ert eget hållbarhetsarbete.

tatts ägare är grundare så vi garanterar att 100% av bidraget når fram. Detta är på riktigt.

Boka ett hållbart möte på Hotel Statt
 
Torekov Hotell
Torekov

Naturnära möten med spa

Till Torekov kommer våra konferensgäster för inspirationen, den salta luften, den karga dramatiska naturen och de fantastiska smakerna på Bjärehalvön.

Söker du en konferens bort från jäkt och stress, ska du åka till Torekov. Om du vill ha personliga möten i harmonisk miljö. Om du uppskattar naturen, lugnet och primörerna. Eller bara vill se solen gå ner i Kattegatt.

Läs mer och boka Torekov Hotell
 
 
Hotel Svea
Simrishamn

Kickstarta igång er vinterkonferens på anrika Hotel Svea med vårt vintererbjudande.
Vi erbjuder 25% på lokalhyran från den
1 jan-31 mars 2023.


Året runt bjuder Österlen och Hotel Svea på en unik miljö nära havet/staden för din konferens. Vi erbjuder havet som utsikt, ypperligt för aktiviteter och ni är för er själva i lugn och ro i vår konferensvilla. Upp till 100 personer kan ha konferens i konferensvillan – Gamla Hotel Svea med anor från 1836.
I vår vackra restaurang Piraten med havsutsikt erbjuder vi lokalproducerad mat som ger er en upplevelse att minnas.
Låt oss tillsammans skräddarsy just er konferens/Kick Off så ni får en givande upplevelse.

Vi ser fram emot att få höra från Er.

Läs mer och boka Hotel Svea 
Bokar du möten och behöver hjälp?
Att besöka varje anläggning som mötesbokare är både tidskrävande och kostsamt. Därför arrangerar vi visningsresor, inspirerande seminarium och givande workshops för mötesbokare i södra Sverige och Danmark.

Flera gånger varje år tar vi med ett urval av mötesbokare och besöker några av våra mötesplatser för att ge inspiration inför deras nästa möten. Dessa resor kallar vi Inspirationsresor.

Vill du ha en inbjudan ber vi dig att mejla 

jimmy@skanskamoten.se


Nästa Inspirationsresa
10 november: Stiftsgården Åkersberg, Hotel Statt Hässleholm, Cocoonmeetings och Kiviks Hotell Konferens och Spa

Vill du besöka någon av våra mötesplatser på egen hand hjälper vi gärna till att boka in det. Kontakta Elin Moritz, info@skanskamoten.se eller 040-78810.
 
 
Skånska Möten rekommenderar
UpZone 
Äventyrspark i Ängelholm och mobila aktiviteter

Har ni vad som krävs för att bli invalda i den Kungliga Hackademin?

Hackathon är en spänningsfylld aktivitet som testar era förmågor och om ni har vad som krävs för att bli skickliga hackare. Ni ställs inför svåra utmaningar, tankenötter och pussel som kräver strategi, samarbete och logiskt tänkande. De bästa lagen avancerar till final varifrån endast ett lag antas till den Kungliga Hackademin!
 
Lakritsfabriken i Ramlösa
Provningar för konferenser och butik i Helsingborg

Swedish premium liquorice


Efterfrågan på kvalitetslakrits är just nu enorm och på våra lakritsprovningar får du möjlighet att lära dig mer om lakritsens historia, var den växer och hur den tillverkas. Detta samtidigt som du smakar dig igenom vårt sortiment från lakritsrot till färdig produkt.


lakritsfabriken.se