Senaste nytt från Golvkedjans avtalsleverantörer!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Hållbarhet är en integrerad del i vår strävan att göra golv bättre och kostnadseffektivare
 
Om du vill värna om miljön skall du välja ett träbaserat klickgolv som kan återanvändas, är närproducerat och där träråvaran kommer från FSC certifierad skog. Om ytskiktet är av ädelträ bör det vara tunt och förstärkt så att stora mängder golv kan tillverkas från en stock och så att golvet håller länge. Detta har varit målet med vår utveckling av den nya generationen trägolv som vi kallar härdade trägolv och keramisk träkomposit som är tåligare, billigare och framför allt miljövänligare än motsvarande traditionella trä-, plast- och keramikgolv.

» Läs mer om Bjelins hållbarhetsarbete här!
 
Keramiska fasader
Svenska Kakel har under ett par decennier levererat keramik till olika fasader runt om i Sverige. Keramiska fasader är kända för sin hållbarhet, väderbeständighet, långvariga karaktär och för att vara ett miljövänligt alternativ som fasadbeklädnad.

» Läs mer om keramiska fasader här!
 
CascoProff GP Plus - Ny tungviktare som väger lätt
Sika lanserar nu det universella golv- och vägglimmet CascoProff GP Plus inom varumärket Casco Floor Expert. Egenskaperna från populära CascoProff GP finns kvar men Pluset innebär en vidareutveckling vilket resulterat i ett nytt lim med lägre vikt.

» Läs mer om CascoProff GP Plus här!
 
I vår Integritetspolicy kan du läsa hur vi hanterar personuppgifter - Klicka här!