Senaste nytt från Golvkedjans avtalsleverantör Bostik
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
One Flooring Range – ett komplett system för smartare golvläggning
 
I oktober utvidgar Bostik sitt systemtänk kring golvlim och specialtejper till att även innefatta primers, golvspackel och tillbehör. Resultatet är ett smart golvsystem där produkterna samverkar och förbättrar upplevelsen för både hantverkare och slutanvändare.

I det uppdaterade One Flooring Range-systemet ingår primer, golvspackel, golvlim och tillbehör. Produkterna kompletterar varandra och erbjuder breda, skräddarsydda lösningar för en rad utmanande miljöer såsom skola, sjukvård, butik och arbetsplats. Tack vare produkternas kompabilitet blir det enkelt för hantverkaren att utföra en högkvalitativ golvläggning som slutanvändaren kommer att kunna uppskatta många år framöver.

I samband med lanseringen av golvsystemet tillkommer ett antal guider, produktväljare och broschyrer som visar hur systemet är uppbyggt. De innehåller även rekommendationer för vilka produkter som passar bäst ihop i vanligt förekommande konstruktioner – allt för att öka användarvänligheten och underlätta navigationen i Bostiks omfattande golvsortiment.
 
Produktutveckling med användarvänlighet i fokus
 
Användarvänligheten har varit central i framtagningen av produkterna som ingår i det nya golvsystemet. Det märks bland annat på produkternas snabba torktider som effektiviserar arbetsprocessen, och på de lättare produktförpackningarna som förbättrar arbetsplatsens ergonomi: Bostiks golvspackel levereras exempelvis i smidiga 20 eller 15 kg säckar och i limsortimentet finns sedan tidigare det innovativa lättviktslimmet STIX A600 EVOLUTION. Bostik kan också erbjuda ett fiberförstärkt armeringsnät som ersätter de traditionella och tunga stålnäten i flera konstruktioner.
 
Golvlim utvecklade för framtiden
Bostiks golvlimssortiment är framtaget i nära samarbete med golvläggare och består av 11 produkter som förenklar och förbättrar limning av golv. Det optimerade sortimentet täcker de flesta behov som kan uppkomma vid golvlimning. Sortimentet omfattar lim för mjuka golv och trägolv, samt även specialtejp för PVC-trappor, våtrumsmattor och trappnosar

» Läs mer om Bostiks golvlimssortiment här!
 
Mångsidigt lim med kraftfull limförmåga
STIX A800 Premium är Bostiks flaggskepp inom mjuka golvlim. Det är extremt mångsidigt och fungerar för de flesta typer av golvmaterial. Ett starkt initialt klibb och snabb hållfasthetstillväxt gör produkten enkel att hantera och hållbar över tid.

» Läs mer om STIX A800 Premium här!
 
En ny generation mjuka golvlim
Bostik STIX A600 Evolution har utvecklats med en innovativ teknologi - Glassball Technology - som innebär att en 10-liters hink är ungefär 3 kg lättare än traditionella golvlim. Arbetsbelastningen minskar och en högre sträckförmåga bidrar tillsammans med en hög andel förnyelsebara råvaror till ett golvlim med minimal miljöbelastning.

» Läs mer om den nya generationens golvlim här!
 
Grått har aldrig varit så grönt
Bostik strävar vi efter att minska våra aktiviteters miljöpåverkan, vi försöker därför hålla allt från vår produktionsprocess till våra produkter så grönt som möjligt. Med vårt nya golvlimssortiment har vi tagit ytterligare ett steg i rätt riktning då våra grå hinkar nu är tillverkade av minst 50% återvunnen plast!

» Läs mer om Bostiks miljöarbete här!
 
Professionell specialtejp för golvmaterial
Bostik Roll är ett unikt sortiment av specialtejp för PVC-trappor, våtrumsmattor, trappnosar och många fler användningsområden. Bostik Roll är lättarbetad med omedelbar applicering utan väntetid.

» Läs mer om Bostiks specialtejp här!
 
I vår Integritetspolicy kan du läsa hur vi hanterar personuppgifter - Klicka här!