Senaste nytt från Golvkedjans avtalsleverantörer!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Skyddslösningar genom hela bygget
 
Under namnet TEPROTECT® har vi nu samlat alla våra produkter och lösningar för att skydda, täcka och packa genom hela bygget. Tillsammans gör de det möjligt att vara sparsam och varsam med material och konstruktion genom att minimera repor, damm, fukt, smuts och fraktskador, genom hela ditt byggprojekt.

» Läs mer om Teccas skyddslösningar här!
 
Nyhet: Jaguar ECO - en funktionell skrapmatta i miljövänligt material
Vår mycket populära och slitstarka skrapmatta Jaguar, för entréer med hög trafik i offentlig miljö, har fått en kompletterande produkt i ett mycket mer miljövänligt material.  Jaguar ECO har samma utseende och samma monteringsmetoder som den
ordinarie.

» Läs mer om Jaguar ECO här!
 
Skapa en ultramatt träupplevelse med denna mycket hållbara lack från Bona
Denna ultramatta, mycket slitstarka och skyddande lack ger en vacker upplevelse med känslan av ett obehandlat trägolv. Bona Traffic HD Raw ger ett naturligt utseende och visar på stor varaktighet när det kommer till slitage, rep- och kemikaliebeständighet och säkerställer ett långvarigt skydd av ditt trägolv.

» Läs mer om Bona Traffic HD Raw här!
 
Hafa Grace - modern lantlig stil
Med sina vackert profilerade fronter är Hafa Grace badrumsmöbler utformade för att passa i såväl ett lantligt som ett modernt badrum i skandinavisk stil.

» Läs mer om Hafa Grace här!
 
I vår Integritetspolicy kan du läsa hur vi hanterar personuppgifter - Klicka här!