Nyhetsbrev för Landeryds församling
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Ser brevet konstigt ut? Läs det på webben genom att klicka på länken till höger.
Aktuellt
 
Här kommer en kort blänkare om den närmaste tiden. Den mest heltäckande och aktuella informationen  hittar du alltid i webkalendern på hemsidan eller i appen Kyrkguiden (se nedan). En del står också i Corren.
 
Grillkväll i S:t Hans 24 aug
 
Den 24 augusti är det Kvällsmässa 18.30 i S:t Hans kyrka, som vanligt. Direkt efteråt är det grillkväll. Vi grillar korv, dricker kaffe och umgås.
Ute eller inne beror på vädret.

Anmälan till: niklas.lüning@svenskakyrkan.se eller sms 0730 97 89 45
 
 
Gudstjänsttider
 
Augusti månad ut är det sommartider i våra kyrkor på söndagarna - 10.00 i S:t Hans och 18.00 i Landeryds kyrka. Den sista sommarmusiken för i år är i Landeryds kyrka 21 augusti.

Från och med september återgår vi till söndagstiderna 10.00 i Landeryd och 11.00 i S:t Hans kyrka. Under hösten kommer dock en del söndagsgudstjänster i Landeryd firas på kvällen istället, så håll koll i månadsblad, app och/eller annonser!

Veckomässorna i S:t Hans kyrka fortsätter på onsdagar 18.30 och på fredagar 9.00.
 
Kollekter och insamlingar
 
På söndagarna kan man lägga kontanter i kollekten - och man kan också swisha.   

Swish för kollekter:
Landeryds kyrka nr 123 281 66 27
S:t Hans kyrka nr 123 149 82 86

Kollektändamålen beslutas av nationell nivå, av stiftet och av församlingsrådet. Så här ser listan ut för den närmaste tiden:

21 aug   Hela människan
28 aug   Asylrättscentrum
4 sep     Vadstena folkhögskola
11 sep  Diakoniinstitutionerna
18 sep  Ekumenisk rikskollekt (Kyrkornas världsråd)

Swish för andra gåvor:
Vill du ge en gåva till sommarens och höstens insamlingsprojekt Rädda barnen, kan du swisha nr 123 188 19 11 (Landeryd Övrigt) och skriva "Gåva". 
 
 
Prenumerera
 
KyrkNytt är ett brev om församlingsangelägenheter, som kommer ut ungefär en gång i månaden. Brevet är gjort för att i första hand läsas som e-post. Vill du få Kyrknytt i din mejlkorg? Då behöver du prenumerera!

Klicka på den gula fliken högst upp i det här brevet eller fyll i prenumerationsformuläret direkt på hemsidan svenskakyrkan.se/landeryd. Det går också bra att skicka namn och epostadress till församlingens brevlåda linkoping.landeryd@svenskakyrkan.se eller att ge den till någon av kyrkoarbetarna.

Om du inte har epost kan du hämta en utskrift av nyhetsbrevet i någon av våra kyrkor.