Hej!

Nu håller nästa utbildningstermin här på Uppsvenska. Hoppas att sommaren har varit till belåtenhet. Här kommer ett första nyhetsbrev för hösten med Augusti.
 
 
Vi vill börja med att välkomna våra två nya medarbetare på kansliet. De börjar nu i augusti och här kommer en kort presentation:

Nicklas:
Nyligen examinerad Idrottskonsulent från Bosön. Är aktiv inom flera styrelser i Karlskoga. På fritiden tycker han om att spela innebandy. Har ingen relation till gymnastik men tycker att det ska bli kul att arbeta med.  

Henrik:
Har arbetat 4,5 år i Uppsala inom Fritid på kommunen. Är nyligen utbildad Personlig Tränare. Har stort intresse för träning och hälsa. Som ung har varit aktiv inom fotboll, hockey och domare i Gävle. Relationen till gymnastik är på gång, han har nyligen börjat träna handstående och hjulningar. 

Varmt välkomna!
 
Utbildningskalender Hösten 2022
Nu finns höstens utbildningskalender uppdaterad. Gå in och anmäl dig på din önskade kurs.

OBS. Håll koll på sista anmälningsdatum, för att undvika en sen anmälansavgift på 500 kr.

Du hittar våran utbildningskalender här
 
FÖRELÄSNING JOHAN FALLBY

Den 5:e oktober mellan 18:00-20:00 bjuder RF-SISU Uppland och GF Uppsalaflickorna tillsammans med GF Uppsvenska, Upplands innebandyförbund och Upplands fotbollsförbund in till en kostnadsfri föreläsning med Johan Fallby i Fyrishovs A-hall, Uppsala.


Föreläsningen heter Ledarskap och idrottsföräldraskap. Frågor som lyfts är; Går det att värdera hur viktiga idrottsföräldrar är? Men hur mycket vet du som förälder, egentligen, om hur en sund och utmanande idrottsmiljö ser ut?

Föreläsningen vänder sig lika mycket till dig som är tränare som dig som är idrottsförälder och tar utgångspunkt i Johans bok ”Gör det bättre själv om du kan!”. Du som deltar kommer ha möjlighet att ta del av material som stöd och hjälp i din fortsatta utveckling som ledare och/eller idrottsförälder.

För mer information och anmälan klicka här!
 
KVAG Steg 2 

Uppsvenska kommer att anordna en utbildning inom Kvinlig Artistisk Gymnastik (KvAG) Steg 2 nu i september

En del kommer att vara digital den 6 September. Den andra delen kommer att vara fysisk den 17-18 September i Uppsala.
 
Utbildningen ligger uppe på våran utbildningskaländer. Sista anmälnings dag är den 24 Augusti, så medela och sprid detta bland era ledare. Anmälan och mera info hittar du här.
 
Inbjudan till utbildningstillfälle
Truppgymnastik Code of Points


Gymnastikförbundet välkomnar dig som är intresserad av att få en fördjupad förståelse för Code of Points 2022-2024 till Lingvallen den 14-16 oktober!

Kursen riktar sig till:
• Dig som är tränare och vill få fördjupade kunskaper kring bedömningen, för att få en ökad förståelse av reglementet och tävla smartare.
• Dig som vill döma på nivåtävlingarna två och ett samt SM-tävlingarna och som redan besitter goda kunskaper på denna nivå

Mera information och anmälan finns här
 
SAVE THE DATE: 10 SEPTEMBER I GÄVLE.
Vi laddar för lite peppiga föreläsningar under en heldag i Gävle. Kanske vill du lära dig mer om hur man bygger ett fristående? Veta mer om seniorprojektet och prova på ett sittgympapass eller få lite inspiration inför styrelsearbetet?  Spara datumet! Inbjudan skickas ut separat snart!
 
Utbildningstips! PKTR Steg 2

Region Öst kommer att annordna en Parkour/Freerunning och Tricking Steg 2 (PKTR) utbilning i Septemer.

Utbildningen är i Tyresö, Stockholm och är på 2 dagar, uppdelade på 2 helger.
  • Fösta dagen: 17  September
  • Andra dagen: 24 September
Sista anmälnings dag är den 20 Augusti. Frågor och funderingar vänder man sig till Region Öst. Anmälan och mera info om kursen hittar du här.