Nyhetsbrev vecka 26
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
 
Välkommen nu på söndag till sista gudstjänsten innan sommaruppehållet
 

Den tredje juli firar vi Gudstjänst i Finska kyrkan i Rotterdam. Temat för den söndagen är förlorad och återvunnen, och i år får vi höra texten om kvinnan som städar och letar. I Lukasevangeliet kan vi hitta denna liknelse om Gud som en kvinna som sopar och fejar i sökandet efter ett mynt. När hon hittar myntet så ställer hon i stor glädje till med fest för grannskapets kvinnor. Själv tycker om bilden av Gud med en kvast i högsta hugg.

Hoppas du kan komma till gudstjänsten, efteråt blir det kyrkkaffe. Finska kyrkan har väldigt goda kanelbullar och en trevlig liten butik där man hittar allt från hjortronsylt, rågmjöl, fazerchoklad och presentartiklar.

Gudstjänsten startar kl 11
adress:  64, 's-Gravendijkwal, 3014 EG Rotterdam

Välkommen att följa via zoom också:
https://zoom.us/j/95772998182
 
 
 
Bokcirkel i höst
 

Till hösten är planen att läsa två, kanske tre böcker tillsammans. Datum är inte satta än, men troligtvis samlas vi en söndag mitt på dagen. Har du läst en bok du gärna vill prata om, eller en bok som du vill läsa, men behöver en knuff för att det ska bli av? Medela då gärna mig: elsa.westberg@svenskakyrkan.se
 
 
Gåvor och stöd
 
Även en församling har räkningar som behöver betalas. Ditt stöd är viktigt och gör att vi kan växa och fortsätta finnas för Svenskar och alla med Svensk identitet i Nederländerna.
Precis som församlingar i Sverige arbetar även vi med gudstjänst, undervisning, diakoni och mission. Men till skillnad från församlingarna i Sverige behöver vi utlandsförsamlingar själva samla in en stor del av det vi behöver för vår verksamhet.
Våra tre inkomstkällor är Medlemsavgifter, Vinsten från Julmarknaden samt Gåvor.
Du kan, förutom att engagera dig i vår verksamhet, hjälpa och stötta Svenska kyrkan i Nederländerna genom att bli Medlem, och genom att ge en Gåva.
Om du betalar via din bank: Glöm inte att skriva in avsändarens namn och adress eller e-postadress på inbetalningen.
Betala till: Bank ABN-AMRO
NL10ABNA0533533457
Stort Tack för ditt stöd som gör det möjligt för oss att fortsätta att finnas kvar i Nederländerna!