juni 2022
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
sasd
Facebook
Linkedin
Information till våra hyresgäster i Kvarnsjön/Uttran
 
 
Nedan följer information och uppmaningar så att alla
boende ska trivas och känna sig trygga i området.
 
Sopor – Ställ inte soppåsar bredvid kärlet om det är fullt. Det drar till sig skadedjur som råttor och fåglar som har sönder påsarna och gör att skräpet sprids i naturen. Vi har flera kärl i området. Om kärlet är fullt kan du slänga din påse i något av de andra kärlen. Gör gärna en felanmälan gällande det fulla kärlet.

Fimpar, snus och skräp – Släng inte fimpar, snus eller skräp från balkongen. En glödande fimp som hamnar på någons balkonginredning kan lätt leda till eldsvåda.

Om du förvarar emballage, spån och hö till smådjur eller annat material behöver du se till att det inte riskerar att blåsa bort och hamna på någon annans balkong eller allmänna ytor.

Tänk på dina grannar. Du vill inte få in någon annans skräp på din egen balkong. Alla boende måste hjälpas åt för att hålla omgivningen ren och fin.

Rökning och höga samtal – Nu när det är varmt och fint väder vill många ha sina fönster och balkongdörrar öppna. Rök och höga samtal blir lätt störande. Rök inte på balkongen eller nära fastigheten och prata inte i din telefon med högtalarfunktion.

Störning – Rök och nedskräpning är en form av störning. Upprepade störningar kan leda till uppsägning av hyresavtalet.

Varmt i lägenheten – Läs på vår hemsida vad du kan göra för att få ett behagligare inomhusklimat: https://liljestrand.se/project/temperatur/

Grillning– På våra balkonger och uteplatser är det endast tillåtet att använda elgrill. Tänk på att göra rent din elgrill för att minska rökbildning som kan vara störande för dina grannar.

Elbilspool – Priset för att hyra en poolbil är uppdaterat och nu finns ett mer förmånligt pris om man till exempel vill hyra bilen en hel vecka. Boka/använd gärna elbilarna i området som finns för din service. Du ser alltid om bilarna är lediga samt bokar dessa enkelt i appen. Läs gärna mer om elbilspoolen på vår hemsida:
https://liljestrand.se/kvarnsjon/kundservice/elbilspool/


Erbjudande från Flex Fitness
40% rabatt och fri träning till 1 September. Flex Fitness på Elsa Beskows Torg 4 erbjuder nu alla Liljestrands hyresgäster medlemskap för 299 kr/mån (ord 499 kr/mån) samt fri träning och solarium till 1 September. Läs mer samt bli medlem nu på deras hemsida
www.flexfitness.one (Gäller vid tecknande av 12 mån autogiro).

Felanmälan under sommaren – Under sommarveckorna 28-32 har vi reducerad bemanning med längre svarstider. Vi åtgärdar icke akuta ärenden löpande under efterkommande veckor.

Felanmälan/service – Du når formuläret för felanmälan via länken som finns här på vår hemsida https://liljestrand.se/kvarnsjon/serviceanmalan/

Du får ett mail med ett ärendenummer när du har gjort en felanmälan samt när uppdateringar har skett i ärendet.

Övriga felanmälningar (tex störningar, synpunkter, frågor etc) får ej ett ärendenummer utan besvaras via mail.
 
Kontaktuppgifter till Liljestrand Fastigheter:

Hyresadministration – frågor om hyresavtal, hyresräkning, parkeringsplats mm.
OBS! Ej frågor om felanmälan/service, se kontaktuppgifter längre ned för sådana ärenden.
Tel: 08-586 486 00 hyresgast@liljestrand.se knappval 2
Telefontid vardagar kl 9.00-15.00, lunchstängt 11.30-12.30.

Vi har stängt under vecka 28-29.
Skicka ett mail och beskriv ditt ärende så svarar vi så snart vi kan.


Kundservice – tekniska frågor gällande lägenheten, boendemiljö, störningar mm. Skicka ett mail till felanmalan@liljestrand.se. Du får svar inom 48 timmar (vardagar).

Tel: 08-408 090 70
Telefontid måndag-torsdag 8.00-18.30, fredag 8.00-16.00
 
⚠️ Jour – vid akuta fel dygnet runt, ring 08-408 090 70 ⚠️
Om felet kan innebära risk för personskada eller skada på fastigheten betraktas det som akut.

Vi önskar alla våra hyresgäster en fin och härlig sommar,
Liljestrand Fastigheter