Hej på er! Här kommer nyhetsbrevet för juni och juli månad. 
 
Just nu är vi i slutfasen i vår rekryteringsprocess av ny kanslipersonal här på Uppsvenska Gymnastikförbundet. I nästa nyhetsbrev får ni en närmare presentation och ett ansikte på de nya medarbetarna, Henrik och Nicklas!
 
 
FÖRÄLDRAFÖRELÄSNING JOHAN FALLBY
Den 5:e oktober mellan 18:00-20:00 bjuder RF-SISU Uppland och GF Uppsalaflickorna tillsammans med GF Uppsvenska, Upplands innebandyförbund och Upplands fotbollsförbund in till en kostnadsfri föreläsning med Johan Fallby i Fyrishovs A-hall, Uppsala.

Föreläsningen heter Ledarskap och idrottsföräldraskap. Frågor som lyfts är; Går det att värdera hur viktiga idrottsföräldrar är? Men hur mycket vet du som förälder, egentligen, om hur en sund och utmanande idrottsmiljö ser ut? 

Föreläsningen vänder sig lika mycket till dig som är tränare som dig som är idrottsförälder och tar utgångspunkt i Johans bok ”Gör det bättre själv om du kan!”. Du som deltar kommer ha möjlighet att ta del av material som stöd och hjälp i din fortsatta utveckling som ledare och/eller idrottsförälder.

För mer information och anmälan klicka här!
 
SAVE THE DATE: 10 SEPTEMBER I GÄVLE. Vi laddar för lite peppiga föreläsningar under en heldag i Gävle. Kanske vill du lära dig mer om hur man bygger ett fristående? Veta mer om seniorprojektet och prova på ett sittgympapass eller få lite inspiration inför styrelsearbetet? Spara datumet! Inbjudan kommer! 
 
 
RESEBIDRAG TILL AEROGYM 
Den 3 september arrangerar våra kollegor i region Mellansvenska Aerogym i Katrinehom! Det kommer bjudas på massa härlig inspiration inom Gruppträning, Barn & ungdom och Truppgymnastik

GF Uppsvenska ger ut resebidrag för att stötta föreningar som vill åka dit med sina ledare! Läs mer här!
 
Här kan du gå in och se Svenska gymnastikförbundets kursutbud.

Varje utbildning är klickbar för mer information. Du ser också tydligt i vilken ordning du behöver gå utbildningarna. 

Här hittar du ett samlat dokument över vår regions utbildingar ht 2022.Observera att förändringar kan ske!
 
WEBINARIER OM ANVISNINGAR FÖR BARN OCH UNGDOMSGYMNASTIK
Gymnastikförbundets Anvisningar för barn- och ungdomsgymnastik syftar till att vägleda föreningar, ledare och enskilda medlemmar i föreningar då utvecklingsmodell, uppförandekod och barnkonventionen ska omsättas i praktisk idrottslig verksamhet.
Läs om anvisningarna här!

Anvisningarna kommer att presenteras i sin helhet vid två webinarier via Teams till hösten 2022. Vi hoppas att din förening har möjlighet att delta. Det är gratis och platserna är obegränsade.

Tillfälle 1 21 september kl 18.00 – 20.00 - anslut till mötet här.
Tillfälle 2 4 oktober kl 18.00 – 20.00 - anslut till mötet här.