Nyhetsbrev vecka 21
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
 
Frivilligfest den 6 juni
 
Utan frivillga insatser skulle det inte bli mycket till församling här i Nederländerna. Vi är därför glada och tacksamma för alla insatser som gjorts av frivilliga under året som gått. För att uttrycka vår tacksamhet vill vi samlas till en frivilligfest med grillning , något gott att dricka och tid för att umgås.På Annandag pingst och Sveriges nationaldag, 6 juni, träffas vi på Norska Kyrkan i Rotterdam Sjømannskirken i Rotterdam: Westzeedijk 300, 3016 AP Rotterdam
Festen börjar kl 14 och vi håller på till 16.30
För att täcka en del av kostnaderna ber vi er att sätta in 10 euro per person på NL10ABNA0533533457 . Vi vill gärna veta hur många som kommer, senast 30 maj. Anmäl dig på  rotterdam.julmarkand@svenskakyrkan.se . Vi hoppas att alla som varit med under 2021 och 2022 får inbjudan, men skulle vi ha missat någon så kan ni alla skicka denna inbjudan vidare.

Är det så att du inte har varit aktiv under denna tid men tänkt engagera dig under året som kommer, är du välkommen att anmäla dig och ta ut tackmiddagen i ”förskott”.

Hoppas vi ses då –
Kyrkorådet genom ordförande Cecilia Stockare och präst Elsa Westberg
 
 
 
Sista onsdagsklubben före sommaren
 

Den 25 maj kl 11 ses onsdagsklubben i Finse huis i Rotterdam, 's-Gravendijkwal 64. Detta är sista träffen före sommaren. Även om du inte varit med tidigare så är du välkommen. Lunch och fika finns till försäljning. Meddela gärna till nederlanderna@svenskakyrkan.se om du kommer, och om du vill äta lunch så att vi kan vi förbeställa maten. 

Det går även bra att delta via zoom: https://zoom.us/j/92374372787?pwd=QXBCUDFkRGdESFZWaTkxaks0M3hHUT09

Välkommen!
 
 
Kommande Gudstjänst är den 5 juni
 
Välkomna till gudstjänst på Pingstdagen! Vi firar gudstjänst kl 11 i Rotterdam, i Finse huis.
Efter gudstjänsten är det kyrkkaffe.
Adress: 's-Gravendijkwal 64, 3014 EG Rotterdam

Gudstjänsten kommer även att kunna ses via zoom, en ny länk kommer med kommande nyhetsbrev och kommer att läggas ut på församlingens facebooksida.
 
 
Ladda ner vår app
 
I vår nya app har vi samlat den viktigaste informationen om församlingen i Nederländerna och de andra församlingarna runt om i världen. Här hittar du kontaktuppgifter, kalendarium och länkar till vår webbsida och sociala medier.

Du laddar ner appen gratis via App store eller Google Play. Sök på “utlandskyrkan”