Tips på konferens från Skånska Möten
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Inspirationsbrev maj
Vi hjälper dig att boka nästa konferens eller kick off i Skåne 

Det internationella resandet har börjat komma igång igen, och det bokar på internationella och svenska konferenser igen - det är ett gott tecken. Det är högtryck på konferenser, särskilt i maj, augusti och september och nu meddelar hotellen att det börjar bli fullbokat inför sommaren och man spår att det kommer bli en fantastisk sommar. Det ser vi fram emot!

Det som är hett just nu är aktiviteter - både för att arbeta samman teamen och för att göra konferensen extra minnesvärd. Vi har aldrig bokat så många aktiviteter som nu och det finns något som passar alla. Ett exempel är Utmaningarnas Hus som du kan läsa mer om nedan.

I detta inspirationsbrev kan du även läsa om skånska slott, avsmakningsmenyer på Grand Hôtel I Mölle och andra härliga mötesanläggningar.

Varma hälsningar Jimmy & Elin
 
  
 
Tips på fantastiska mötesanläggningar i Skåne
Utmaningarnas hus
Malmö

BOOSTA ER GEMENSAMMA GLÄDJE

Vi erbjuder ett härligt upplägg med laganda och ökad gemenskap. Boka in en kickoff med aktiviteter, god mat och massa skratt.

Duktige Pembert & Co står för maten och vi står för nöjet i form av 38 unika utmaningsrum där ni får chans att jobba ihop och tävla lagvis. Vid ankomst möts ni av er värd som sedan följer er under kvällen, allt för bästa möjliga service.

Varmt välkomna!

Läs mer om Utmaningarnas hus 
Grand Hôtel 
Mölle

KICK OFF VID CHEF'S GRAND TABLE

Låt företaget ta del av kökets speciella atmosfär för en kväll och ta del av matlagningen på nära håll.

På Chef´s Grand Table bjuds det på en spännande 7-rätters gourmetmåltid som ackompanjeras av ett vinpaket med franska rötter. Köket rymmer 20 personer och där är stämningen hög och lite, lite busig!

Läs mer om Grand Hotel i Mölle
 
Flädie Mat & Vingård
Bjärred

MÖTEN I AVSKILD VINGÅRDSMILJÖ

När vi ses nästa gång i Flädie är det till en ny restaurang, ett nytt kök och en ny lounge med vinbar som vi välkomnar er!

Mat lagad med kärlek på råvaror från Skånes skogar och åkrar står som alltid i fokus. Här möts ni i en genuin och unik vingårdsmiljö med kreativa, modernt utrustade möteslokaler som blickar ut över vingård och omgivande åkrar.

Läs mer om Flädie Mat & Vingård
Ellinge Slott
Eslöv

KICK OFF PÅ ETT AV SKÅNES ÄLDSTA SLOTT?

Styrelsemöte eller kickoff – på Ellinge slott finns en lugn och vacker miljö för alla tillfällen!

Ni disponerar Slottet exklusivt och är vårt enda sällskap på plats, vilket gör att ni kan använda Slottets alla sällskapsrum till mingel och ostörda möten. Välkomponerade måltider & drycker serveras i Slottets vackra matsal.

Varmt välkommen till Ellinge Slott!

Läs mer om Ellinge Slott 
 
Bjärsjölagårds Slott
Sjöbo 

KNOPPAR BRISTER PÅ SLOTTET

Nu njuter vi återigen av vårens fågelkvitter och snart sjunger hela naturen ut i en färgsprakande vårglädje. Detta har ni möjlighet att njuta av från första parkett medan ni konfererar i historisk slottsmiljö.
Vid bokning av ett nytt möte som genomförs innan 31/5 år 2022 bjuder vi på slottets quiz, en aktivitet som kan utföras individuellt eller i lag samt utomhus eller inomhus.

Välkomna till Bjärsjölagårds Slott, en plats där nutid möter dåtid!


Läs mer om Bjärsjölagårds Slott
Save the date!
VIP-kväll på Folk Mat & Möten

Äntligen kan vi alla ses på riktigt igen och det är värt att fira!

Därför kan du som mötesbokare sätta ett kryss i kalender på den 25 augusti, då vi bjuder in till vår första VIP-kväll på länge.

Du kommar att få träffa medlemmar från Skånska Möten och få uppleva Malmös hemligaste takterrass, som enbart är bokad för oss.


Håll utkik efter inbjudan...