Hej på er! Här kommer nyhetsbrevet för maj månad. Våren är på intågande och nu hoppas vi också att värmen snartär här. Passa på att ta del av vad som hänt sen sist!
 
FÖRBUNDSMÖTET I VÄXJÖ 23-24 APRIL
Anna Iwarsson fick förnyat förtroende att leda styrelsens arbete i ytterligare två år. En mängd beslut fattades, som alla bidrar till att flytta fram positionerna för Svensk Gymnastik.

Två nya styrelseledamöter valdes in, varav en från vår egen region! Vi säger stort grattis till Anne-Lee Holm från Sigtuna-Märsta gymnastikklubb. Anne-Lee värnar särskilt om barnverksamheten, att alla ska ha en plats och träna efter sina förutsättningar.  
 
Ni kan läsa mer om förbundsmötet här.
 
PROJEKTSTÖD GYMNASTIKFÖRBUNDET - ANSÖKAN MELLAN 1-31 MAJ 2022 ÖPPEN!
Syftet med projektstödet är att skapa förutsättningar för idrottsföreningar att utveckla sin barn- och ungdomsidrott i enlighet med idrottens gemensamma mål, Strategi 2025, och Svensk Gymnastik Vill.

Målgruppen för projektstödet är 7–25 år. Det innebär att insatserna ska gynna målgruppen, även när stödet exempelvis används för utbildning av en ledare som är äldre än 25 år. 

De senaste åren har bara mellan 7-10 föreningar av alla regionens 115 föreningar sökt stöd. Visst finns det fler som är i behov av ekonomiskt stöd? Läs mer, ställ era frågor till oss och sök! Krångla inte till det - tänk enkelt utifrån era behov. Vad behöver ni lägga lite extra krut och resurser på?

Läs mer och sök här!
 
ANMÄLAN TILL OCKELBOLÄGRET 2022

Vi tar fortfarande emot anmälningar för årets Ockelboläger som går av stapeln den 18-22 juni 2022 i Åbyggeby skola i Ockelbo!

Mer information och anmälan hittar du här!