Torsdag 28/4 kl 18
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Kära bönevänner i Göteborg med omnejd!
Det var ett tag sen vi skickade ett nyhetsbrev nu, men det hänger delvis ihop med att vi inte haft så mycket att rapportera om. Lite har vi delat på sociala medier, men nu är det nog ändå på sin plats med ett ordentligt nyhetsbrev :) Eller hur!

 
Bön för Göteborg på torsdag kl 18
 
Allra först vill jag berätta om den bönesamling som vi tillsammans med Hjärta Göteborg anordnar nu på torsdag kl 18. Vi ber om en enad kyrka och en helad stad, vi kommer inför Gud som dem vi är med det som ligger på våra hjärtan.
Medverkande: Emma Boije, Mats Linde, Urban Ringbäck
Vi ses på böneplatsen EBF (Evangeliska Brödraförsamlingen), på Kungsgatan 45 i Göteborg. Ingen anmälan, bara kom!

Om dessa samlingar: ”Det är viktigt att vi som syskon kommer samman och ber. Bönen genomsyrar alla de olika spåren i Hjärta Göteborg, men vi väljer ändå att ha specifika bönesamlingar. Detta är allas bönesamling och alla är välkomna. Bönesamlingarna i Hjärta Göteborg kommer att inkludera våra olika bönespråk och vi kommer samman i bönen precis som dem vi är.” /Mats & Emma, vid omstarten för Hjärta Göteborg i mars 2022
 
Det blir också en pilgrimsvandring med Hjärta Göteborg den 20 augusti kl 9:30-14:30
Vi startar vid Kortedala Torg (Spårvagnshållplats: Kortedala Torg)
Vi går Pilgrimsled Göta Älv, till Storberget vid Kvibergs kyrkogård. Den lunch vi burit med oss äts vid ankomst till Nylöse kyrka. Ta också med det du vill fika under vandringen.
Öppen avslutning kl 13:15 med nattvardsgudstjänst i Nylöse kyrka (Närmsta spårvagnshållplats: Gamlestads Torg)
 
 
Vandringen leds av: Åsa Dungården (Pilgrimscentrum Gbg), Eva Erlandsson (Räddningsmissionen), Mats Linde (EBF), Emma Boije (24-7, EFS & EBF)
 

King's Cross - en mötesplats för dig mitt i livet, 20 maj
 
Som ett svar på en längtan hos många har vi startat en mötesplats som vi kallar King's Cross. Vi samlas inför Guds ansikte i bön, tillbedjan och gemenskap. I vår har vi träffats tre fredagkvällar och sista gången innan sommaren är den 20 maj. 
Upplägget ser ut såhär: 
17:00 Vi äter tillsammans (medtag egen mat)
18:00 Lovsångs- och förbönsmöte med delande
Därefter fika och gemenskap

Detta är ett samarbete mellan 24-7 Prayer Göteborg, EFS & Salt Västsverige, St Jakobs Kyrka (Gbg) och EBF Gbg.

(Kuriosa: Namnet King's Cross är inspirerat av det faktum att EBF har två adresser: Kungsgatan och Korsgatan, och ligger i krysset/hörnet mellan dessa gator. Jesus är kungen som dog för på ett kors.)Mer samlingar och gemensamma bönetillfällen kommer.
Hör gärna av dig om du undrar något. 

 
 
Guds välsignelser!
önskar 24-7 Prayer Göteborg
genom Emma Boije
 
 
 
Mer info om 24-7 Prayer Göteborg

Välkommen att be i bönerummet!

Vi driver ett ekumeniskt bönerum mitt i stan, på Kungsgatan 45. Detta rum upplåts åt oss av EBF Göteborg. Vi drömmer om att fylla bönerummet med bön, mer och mer, året runt. Skulle du vilja ha en regelbunden tid i bönerummet? Tveka inte att höra av dig, för att boka en bönetid, via: gbg.hop@gmail.com


Vilka är vi?
24-7 Prayer Göteborg, eller Göteborg House of Prayer, är en ekumenisk bönegemenskap. Vi hör ihop med 24-7 Prayer Sverige och 24-7 Prayer International.  

Länkar:
Vår hemsida: gbghop.se

24-7 Bön Sverige 24-7prayer.se
24-7 Prayer International 24-7prayer.com

Varma hälsningar,
24-7 teamet i Göteborg
kontakt:
 

 
Du som får detta mejl har någon gång bokat en bönetid i samband med en 24-7 bönevecka i Göteborg, eller så har du bett om att få vårt nyhetsbrev. 

Om du får detta mejl av misstag, eller inte längre vill ta del av informationen om 24-7 Prayer Göteborg, klicka då nedan för att avregistrera dig från våra utskick...