Dags att anmäla sig till loppen under Varvetveckan 15–21 maj
BILD: GÖTEBORGSVARVET
Vecka 20 genomförs Varvetveckan som organiseras av Göteborgsvarvet. Flera lopp arrangeras där du kan delta individuellt, eller tillsammans med dina kollegor. Hitta era favoriter och anmäl er nu!

Delta i de lopp som passar bäst för dig
De olika loppen erbjuder en variation av distanser och upplägg. Start och mål vid Slottsskogsvallen i Göteborg. Använd dig av VGR:s egna anmälningslänkar när du anmäler dig till något eller flera av loppen nedan.

Du är välkommen till Regionklassikern i eventbyn
Regionklassikern kommer medverka på plats med eventtält på alla loppen under Varvetveckan. Kom förbi och träffa kollegor, ta en fika och få en funktionströja.
Trailvarvet och
Trailvarvet Walk 15 maj

Den 15 maj genomförs terrängloppet på Änggårdsbergen. Banan är kuperad och man kan välja att genomföra 11,5 km löpning eller 8 km gång.
BILD: GÖTEBORGSVARVET
Stafettvarvet 18 maj
Den 18 maj har du och dina kollegor möjlighet att delta i Stafettvarvet. Bilda lag välj att jogga eller gå 4,2 km genom Slottsskogen.
Efter loppet får varje lag en picknick-kasse att avnjuta.
BILD: GÖTEBORGSVARVET
Cityvarvet 21 maj
Den 21 maj har du möjlighet att springa efter den blå linjen i 4,3 km. Njut av den bästa delen av Göteborgsvarvet genom att springa från Götaplatsen in i mål på Slottsskogsvallen.
BILD: GÖTEBORGSVARVET
BILD: GÖTEBORGSVARVET
Göteborgsvarvet 21 maj
Vill du springa lite längre den 21 maj så ska du anmäla dig till Göteborgsvarvet 21 km. VGR har en egen startgrupp med starttid kl. 14.07. Sista dag för anmälan och byte till VGR:s startgrupp är 30 april.

Byta till VGR:s startgrupp
i Göteborgsvarvet

Är du redan anmäld till Göteborgsvarvet och vill byta till VGR:s startgrupp, mejla följande till regionklassikern@vgregion.se
• Namn • VGR-id • Arbetsplats • Personnummer. En inbjudan till byte av startgrupp kommer sedan skickas till den e-postadress som du angav i din anmälan till Göteborgsvarvet. Sista dagen för byte av startgrupp är den 30 april.
 
 
Anmäl dig till Regionklassikern
om du inte redan är med!


Du kan starta när som helst och
genomföra den distans som passar
bästför dig i varje gren.
Läs mer här
 
På vgrbalans.se kan du:
 
– se aktuella friskvårdsprojekt, reportage och nyheter om kommande aktiviteter.
– få all information om Regionklassikern och motionsloppen som ingår.

– se friskvårdserbjudanden och VGR-rabatter i din del av regionen.
– prenumerera på nyhetsbrev från vgrbalans.