Varsågoda! Eventsökportalen Eventmarket och medlemmarna bjuder på lite goda Påsk-recept till påskbuffén.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Till:
12 mars 2022
» Läs mailet på webben
 
Event & mötesbranschen dukar upp till påskbuffé! Här har ni våra favorit-recept!
 
 
Det är alldeles underbart att se hur det åter bokas artister, festlokaler och aktiviteter till mängder av event. Att konferenser med mänskliga möten äntligen äger rum och att uthyrning av såväl partytält som scenteknik sprudlar... Det är som ljuv musik i våra öron!

Klockan är framflyttad en timma. Vi går mot ljusare tider och påsken nalkas. Har du egentligen koll på varför vi firar påsk? » Läs mer om det här!

Sökportalen Eventmarket.se med hela Sveriges event & mötesbransch
önskar er alla en
GLAD PÅSK
 
och en massa gott! 
Se våra favvo-recept nedan :) 
Vår nya medlem Crazy Lager bjuder på påsktårta
 

Multi-instrumentalisten och tillika Barbados grundare Mathias 'Crazy Lager', åker idag runt och spelar med sin enmansorkester på fester och trubadurkvällar. Du är varmt välkommen hit till Eventmarket. Tillsammans med dej önskar vi er alla en GLAD PÅSK och en magiskt god Påsk-tårta!
 
 
Tältuthyrning AB i Nyköping bjuder på Påskig Pavlova-krans
 

Tältuthyrning i Nyköping erbjuder uthyrning av Partytält samt inredning som bord, stolar, värmare och belysning mm.
 
 
Showgruppen 'Hon & Jag'
bjuder på Lakritskolor
 

Showgruppen 'Hon & Jag' hälsar följande:
- Vi vill bjuda på ett FANTASTISKT recept på lakritskolor som vi gör varje högtid; Påsk, Jul, Midsommar ... Ja helt enkelt, närhelst vi blir sugna ;) Dom är grymt smarriga, veganska och utan vitt socker.
 
Till Receptet: » Lakritskolor
 
Profilsida: » Hon & Jag
 
Anders Mårtensson bjuder på underbart god Kräftlasagne
 
 
 
Anders Mårtensson är imitatören, komikern och skådespelare med musikaliska förtecken! Här hälsar han GLAD PÅSK och bjuder på en härlig Kräftlasagne som serveras kall och passar utmärkt till Påsk-buffén, men även som förrätt.
 
Till receptet: » Kräftlasagne
Profilsida: » Anders Mårtensson
 
Imitatören Jan Wolfhagen bjuder på
Krämig räkcheesecake med ägg & dill
 

" ÄGGLOSSNING "
Släpp loss med nykläckta vårkänslor.
Jan Wolfhagen med träffsäker imitatör-show i högt tempo. Mr. Bean, Kungen, Edward Blom, Di leva... Boka till företagsfest, konferens, kick-off...
 
Elf CM Booking bjuder på
Påskig Potatisomelett
 

Ingemar Elf på Elf CM Booking vill önska er alla en GLAD PÅSK! När han inte firar påsk så driver han sin artistförmedling där du bokar Countrymusik, Rockabilly Band och Blues till företagsfester och olika spelningar.
 
Brazil Entertainment bjuder på
Ägghalvor med Lax & kapris
 
 
 
GLAD PÅSK
önskar vi alla våra fantastiska kunder, samarbetspartners och artister.
P.S. I nuläget är det en tyst Samba Carnival, men förhoppningsvis kan vi erbjuda en levande färgsprakande show med musik och dans inom kort när det går att lösa på ett säkert sätt för både publik och artister. Håll ut!
 
Eventmarket-Jennies
Påskiga maränger!
 
 
 
Kuckelikuu, Jennie här :)
När jag inte jobbar med Eventmarket, så hittas jag ofta i köket. Jag älskar nämligen att baka! Det kanske du förstod när du såg mej i Hela Sverige Bakar i TV-rutan i höstas. Jag är fantastiskt glad över hela upplevelsen och jäkla stolt att jag bakade mej ända till semifinal. Och tur var väl det... för nu älskar jag att jag kan lägga all min tid (förutom lite bakning då) på Eventmarket.se

GLAD PÅSK vill jag önska alla våra fina medlemmar och härliga sajtbesökare. Nu har äntligen eventbranschen full fart igen!!
 Prova gärna att göra mina fina maränger i påsk :)
Kram Jennie
 
VAD ÄR EVENTMARKET.SE?
 
Eventmarket.se är en webbaserad och kostnadsfri sökportal som tack vare enkla sökfunktioner och ett brett utbud gör det enkelt för kunder & uppdragsgivare att komma i direktkontakt med Sveriges främsta artister, föreläsare, festlokaler, konferensanläggningar, aktiviteter, catering & uthyrningsföretag m.fl...

Varmt välkomna in till sökportalen!
DIREKTKONTAKT eller ÖPPEN FÖRFRÅGAN
 
 
Sökportalens närmare 1000 medlemmar står redo att hjälpa dig med allt oavsett det gäller underhållning, föreläsare, lokaler, scenteknik, bord & stolar, arrangörer eller aktiviteter m.m. På varje profilsida finner du kontaktuppgifter och du viljer själv vilka aktörer du önskar kontakta.

Men du kan även skicka en » Öppen Förfrågan, vilket innebär att du själv blir kontaktad av en eller flera aktörer som kan vara dig behjälplig.
 
BRANSCH-MENY
 

Under MENY (högst uppe till vänster på sajten) listas ett rikstäckande utbud till det mesta och bästa inom Sveriges event-, mötes- & upplevelseindustri. Eventmarket är en gratis söktjänst. Endast sökbara branschaktörer betalar en fast medlemsavgift utan provisioner.
» Vill du bli medlem?
 

Var rädda om varandra!
Vi önskar er alla en fantastiskt
 
GLAD PÅSK
 

Kram Jennie & Johnny Sterner
Grundare & ägare av Eventmarket.se 
Eventmarket Svenska AB