Rosa drinkar, sommarmöbler och förråd till lägsta pris!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Pink drinks
 
 
Vem är inte sugen på rosa kall dryck i festliga glas? Svängaren är ett mångsidigt glas, perfekt för alla typer av fördrinkar med eller utan bubblor. 

Visst är det läckert att matcha upp de rosa drinkarna med champagnekylare i koppar. Kan det bli mer somrigt? 

Ni har väl heller inte missat våra härliga serveringsställningar i koppar där tilltugg och småplock får sin välförtjänta plats.
 
Rottinggrupp
 
 
Rotting som varit stor efterfrågan på har äntligen landat på vårt lager. En nätt serie bestående av fåtölj, soffa och bord som kan hyras styckvis eller i grupp. De vita stoppade dynorna gör att möblerna passar både inomhus och utomhus i såväl rustika som moderna miljöer. 
 
Rottingstol
 
 
Mera rotting! Denna klassiker används både som loungestol och middagsstol. Sitthöjden är perfekt till matbord med standardhöjd. Den vita dynan gör stolen både snygg och skön. En riktigt sommarstol som dessutom går att stapla!
 
Caféset
 
 
En uppdaterad och lättare variant av våra caféset finns nu för uthyrning. Passar utmärkt till trädgårdsfesten som bröllopsstol eller på uteserveringen. Bord och stolar kan hyras separat.
 
Dukningsinspiration på Mindepartementet 
 
 
På uppdrag av Skeppsholmsgruppen dukade vi upp till fest i en av de alla fantastiska lokalerna som finns på Skeppsholmen. Denna gång i Minepartementets byggnad där naturfärgat linne och rustikt stengods fick sällskap av den krispiga Victora Ghost från Kartell. Med bestickserie i guld och Ittalas glas Essence var feststämningen ett faktum och visst får man riktig påskfeeling? 
 
Branschens lägsta pris på 8-fots förrådscontainer!
 
 
Passa på att investera i en förrådscontainer innan priserna höjs. Vi har ett begränsat lager av 8-fots förrådscontainrar med omgående leverans. 

Denna smidiga förvaringscontainer kan användas inom många områden. Med lite hyllor fungerar den fantastiskt som redskapsbod, förrådsbod eller trädgårdsbod. Förses containern med ett mindre bord fungerar den fint som arbetsbod och verkstad.

Containern kan mot extra tillägg isoleras för dig som söker ett torrt utrymme att lagerhålla eller förvara gods som inte tål fukt.
 
Äntligen får vi mingla igen! 
 
 
Våra färgstarka partners Let´s Decor och Theo & Jag invigde sitt fina showroom nyligen. Bland bubblig dryck och fantastiska godsaker från Mr Cake inspirerades kunder, partners och gäster av dekor för alla typer av temasfester, bröllop och event.

More is more som vi brukar säga. Varför hålla tillbaka när man kan gå all in!   

Tack Let´s Decor och Theo & Jag
 
 
Nya medarbetare i team Table! 
 
 
Låt oss presentera våra nya nya stjärnor Isak och Aleksandra som är de senaste tillskotten på bokningen. Vårt team i Bromma växer och vår målsättning är att alltid vara tillgängliga och hålla hög kvalité. Vi står rustade inför vårens och sommarens alla event, fester och bröllop som nu äntligen ska få bli av! Har ni ännu inte ett eget konto hos oss så hjälper vi er med att skapa ett. Det har aldrig varit enklare att skicka offertförfrågningar till oss! 
 
Avvikande öppettider vår/sommar 2022
 
 
APRIL
Skärtorsdagen 14/4 8.00-17.00
Långfredagen 15/4 - stängt
Annandag påsk 18/4 - stängt
 
MAJ
Kristi himmelsfärd 26/5 - stängt
Fredag 27/5 8.00-17.00
 
JUNI
Sveriges nationaldag 6/6 8.00-17.00
Torsdag 23/6 8.00-17.00
Midsommarafton 19/6 - stängt
 
 
Vi önskar er alla en glad påsk!